Vintilbud og tilbudsjægeren

Du er meget velkommen, hvis du er til vintilbud, også hvis du er decideret tilbudsjæger! Kan du finde noget vin på tilbud, og der er masser af vintilbud her, så er vi lige så glade som du er. Vintilbud er jo mange ting. Ren markedsføring for at få nye kunder, udgåede partier af vin, nye vine, der skal introduceres. For at få flere til at lære ens vinforretning at kende. For at sælge nogle helt andre varer, nu vi er igang. Der er masser af gode grunde til vintilbud.

Omvendt er der gået total inflation i begrebet “tilbud”. Nede i supermarkedet er der næsten ikke andet. Før og efterpris skal give mening. I sidste instans skal vi allesammen i vinbranchen tjene lidt på at sælge vin, ellers er det en kortvarig glæde. Se nu på prisen: Hvis den er for god til at tro på, så er det næppe god vin. Realistiske afslag er derimod totalt i orden.

Vore gode vinhandlere har masser af vin på tilbud. Men ingen de ikke står inde for eller bare skal have skudt af på din bekostning. På den lange bane er det rimeligvis bedst for både dig og mig.

Happy hunting!

F.eks lige her Vine fra hele verden – til den rigtige pris

Læs også om Italiens store rødvin fra Toscana, Sassicaia. Det er så ikke en tilbudsvin, tværtom 🙂

Sassicaia, Italiens dyreste vin og tilmed på en fransk drue

 

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]