Bevco

Bevco

Bevco

Bevco, grundlagt i 2012, har en vision om at forene de traditionelle drikkevarehandlere, herunder cash & carry, vinforretninger, øl- og vandleverandører, drikkevaregrossister og supermarkeder, i én omfattende online løsning, der betjener både private og erhvervskunder. Virksomheden har skabt sig en position som totalleverandør af drikkevarer med et bredt sortiment til konkurrencedygtige priser, uanset om man søger 2 flasker vin eller et vognlæs.

Bevco’s forretningsmodel og online system sikrer altid kunden den bedste pris baseret på volumen og leveringsforhold. Der lægges vægt på at tilbyde en brugervenlig og effektiv platform, der gør det nemt for kunderne at finde og bestille deres foretrukne drikkevarer. Teamet bag Bevco er dedikeret til at opretholde et højt niveau af kundeservice og står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller særlige behov.

En problemfri online shoppingoplevelse

Træd ind i verden af Bevco og oplev en problemfri online shoppingoplevelse for dine drikkevarebehov. Uanset om det er til en lille sammenkomst eller til større forretningsbegivenheder, stræber Bevco efter at være din pålidelige partner inden for vin og spiritus. De også har et godt udvalg af Sambuca.

Sambuca

Gå til online butikken

Flere forhandlere af vin og mad her

Forhandlere

 

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]