Attilus

Attilus

Attilus

Attilus, som betyder “den store stør” på latin, har et mål om at opdrætte verdens fineste stør, bæredygtigt og økologisk.

Attilus er navnet, som gourmet-kokke og connoisseurer forbinder med delikat caviar og den fineste stør. Vores filosofi er enkel. På samme måde som kvaliteten af champagne starter med vinstokkene, så er fiskens helbred og velværd afgørende for kvaliteten af vores caviar.

Vi fremstiller vores egen caviar i dambrug i Jessen, Tyskland, og er en af de få producenter i verden, som leverer “ægte” Oscietra-caviar til vores kunder. Vi anvender ikke anonyme, internationale producenter af “sorte perler” og lader ingen andre ompakke vores dyrebare produkter.

I vores løbende fokus på at levere det bedste indgår en anerkendelse af traditioner kombineret med anvendelse af moderne teknologi. Det at fremstille en af de ypperste delikatesser i verden kræver tålmodighed, akkuratesse og engagement for at sikre den højeste standard.

Vores eksperter fremstiller en 100 % bæredygtig og sporbar caviar til gourmet-kokke og connoisseurer. De har hver især årtiers erfaring med størdrift og caviarfremstilling. Vores højtkvalificerede forskere og biologer overvåger fiskene døgnet rundt og afstemmer omhyggeligt deres fodringsplan for at skabe en perfekt ernæringsbalance i hver eneste del af processen med at opdrætte støren.

Forskning og innovation er i højsædet for at sikre vores fortsatte produktion af caviar, som af madelskere anerkendes for at være noget af verdens bedste caviar målt på dets størrelse, smag, farve og ernæring.

Gå til deres webshop

Kaviar, det sorte guld

Kaviar, det sorte guld

Alle forhandlere af mad og vin

Forhandlere

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]