Attilus

Attilus

Attilus

Attilus, som betyder “den store stør” på latin, har et mål om at opdrætte verdens fineste stør, bæredygtigt og økologisk.

Attilus er navnet, som gourmet-kokke og connoisseurer forbinder med delikat caviar og den fineste stør. Vores filosofi er enkel. På samme måde som kvaliteten af champagne starter med vinstokkene, så er fiskens helbred og velværd afgørende for kvaliteten af vores caviar.

Vi fremstiller vores egen caviar i dambrug i Jessen, Tyskland, og er en af de få producenter i verden, som leverer “ægte” Oscietra-caviar til vores kunder. Vi anvender ikke anonyme, internationale producenter af “sorte perler” og lader ingen andre ompakke vores dyrebare produkter.

I vores løbende fokus på at levere det bedste indgår en anerkendelse af traditioner kombineret med anvendelse af moderne teknologi. Det at fremstille en af de ypperste delikatesser i verden kræver tålmodighed, akkuratesse og engagement for at sikre den højeste standard.

Vores eksperter fremstiller en 100 % bæredygtig og sporbar caviar til gourmet-kokke og connoisseurer. De har hver især årtiers erfaring med størdrift og caviarfremstilling. Vores højtkvalificerede forskere og biologer overvåger fiskene døgnet rundt og afstemmer omhyggeligt deres fodringsplan for at skabe en perfekt ernæringsbalance i hver eneste del af processen med at opdrætte støren.

Forskning og innovation er i højsædet for at sikre vores fortsatte produktion af caviar, som af madelskere anerkendes for at være noget af verdens bedste caviar målt på dets størrelse, smag, farve og ernæring.

Gå til deres webshop

Kaviar, det sorte guld

Kaviar, det sorte guld

Alle forhandlere af mad og vin

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]