grapes
Vinsnak og sidste nyt

Bruun Rasmussen

Bruun Rasmussen

Bruun Rasmussen – Hele Verdens Auktionshus!

Gå på opdagelse, bliv inspireret og gør et vinkup – der er noget for enhver smag og til enhver pris på vores auktioner. Find kunstværker, dansk design, sjælden vin og spiritus og mange flere.

“Gå en gang, går to gange. Sælges til damen på forreste række”. I 75 år har Bruun Rasmussen Auktionshuse solgt kunst, antikviteter, design, smykker, armbåndsure og samlerobjekter i hjertet af København. Det var Arne Bruun Rasmussen, der grundlagde auktionshuset i Bredgade 33 i 1948, og frem til 2022 ejede familien Bruun Rasmussen virksomheden, og virksomheden er i dag ejet af det britiske auktionshus Bonhams – et af verdens førende og ældste auktionshuse.

At være en del af Bonhams betyder, at Bruun Rasmussen har tilsluttet sig et globalt netværk, som kommer både kunsten og kunderne til gode, sidstnævnte har fået adgang til langt flere auktioner og førstnævnte har større chance for at opnå markedets bedste hammerslag. Målet er hele tiden at bekræfte over for vores kunder, at Bruun Rasmussen er et efterspurgt auktionshus med den højeste ekspertise inden for vurdering og salg. Bonhams og Bruun Rasmussen deler kerneværdierne viden, troværdighed, engagement og fornyelse, og det gamle københavnske auktionshus vil således fortsat basere sin forretning på sine velkendte værdier i Bonhams-regi. Læs mere om Bonhams.

Med administrerende direktør Jakob Dupont i spidsen er der gennem de seneste år fundet en omfattende digitaliseringsproces sted, som har gjort auktionshuset til en betydelig aktør på det internationale marked. Med solid erfaring og indgående viden suppleret med yderst professionel rådgivning og vurderingsservice er virksomheden bindeleddet mellem sælgere og interesserede købere fra hele verden. Hvert år sælges 70.000 unikke kunstværker på to typer auktioner – de traditionelle Live Auktioner og Online Auktioner.

Vinauktioner

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]