Bichel

Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det

Bichel

Hos Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det. Vores medarbejderstab består af mad og vinentusiaster og vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer. Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille temahapser, som vi kobler med den rigtige vin. Vi afholder løbende arrangementer om mad og vin.

“Vi vil være anerkendte og respekterede for at levere den højest mulige kvalitet til den lavest mulige pris.”

Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter der selv har fingrene i mosten. Mange af vores producenter arbejder økologisk, biodynamisk og bæredygtigt. Vi foretrækker usminkede vine der fortæller om deres oprindelsessted og lader vinbondens personlighed skinne igennem.

Vi er hele tiden på jagt efter morgendagens kultproducent og at vi rammer rigtigt med vores indkøb ses på de mange testvindere og topanmeldte vine, vi har i sortimentet.

Vi vil have verdens bedste råvarer og har et eksklusivt udvalg af de ypperste delikatesser. Du finder Italiens bedste Parmesan, den ægte balsamico tradizionale, den bedste franske Roquefort, verdens bedste ansjoser, peber og andre krydderier i verdensklasse, den ultimative chokolade og meget andet.

Besøg deres websted her

Se også Vinhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]