grapes
Vinsnak og sidste nyt

Giuseppe Rinaldi

Giuseppe Rinaldi

Giuseppe Rinaldi

Giuseppe Rinaldi var en anden betydelig italiensk vinproducent, der også spillede en vigtig rolle inden for produktionen af Barolo-vine i Piemonte-regionen i Italien. Han blev født den 1. december 1922 og døde den 28. april 2018. Han var kendt for at være en af de mest traditionsbevidste og respekterede vinproducenter i området.

Rinaldi var ejeren af vinhuset “Francesco Rinaldi & Figli,” som er en af de ældste og mest traditionsrige producenter i Barolo-distriktet. Vinhuset blev grundlagt i midten af det 19. århundrede og har været i Rinaldi-familiens besiddelse i generationer.

Barolo - Vineyards and castles of Piemonte in autumn colors of Italy
Barolo – Vineyards and castles of Piemonte in autumn colors of Italy

Ligesom Giacomo Conterno var Giuseppe Rinaldi en fortaler for den traditionelle fremstillingsmetode af Barolo. Han brugte store egefade til at modne sine vine i stedet for de mindre barriques, der er blevet mere populære i moderne vinproduktion. Han var også kendt for at give sine vine masser af tid til at modne, hvilket resulterede i Barolo-vine, der var komplekse, elegante og udtryksfulde.

Nogle af Rinaldi’s mest berømte vine inkluderer “Brunate-Le Coste,” “Cannubi-San Lorenzo-Ravera,” og “Brunate.” Disse vine er blevet anerkendt for deres dybde, struktur og evne til at udvikle sig positivt med alderen.

Giuseppe Rinaldi efterlod en værdifuld arv i vinverdenen som en talsmand for traditionelle produktionsmetoder og en producent af nogle af de mest beundrede Barolo-vine i Piemonte. Hans vine forbliver eftertragtede af samlere og vinelskere over hele verden, selv efter hans død.

Køb vin fra Piemonte på auktion

Køb vin fra Piemonte på auktion

Piemonte

Piemonte

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]