Mad og vin er uadskillelige følgesvende, der løfter hinanden og skaber uforglemmelige kulinariske oplevelser. Uanset om det handler om at udforske de perfekte kombinationer, opdage gourmetopskrifter eller dykke ned i de nyeste trends inden for gastronomiens verden, er vores artikler og nyheder her for at inspirere din smagssans. Kom med os, når vi fejrer kunsten at kombinere udsøgte vine med ekstraordinær mad – én bid og én tår ad gangen.
Mad og vin, der passer så godt til
Mad fra ide til servering

Maderira, den fløjsbløde vin, der giver Portvin kamp til stregen
Madeira vin – den fløjsbløde vin, der giver Portvin kamp til stregen Madeira vin er en af Portugals ældste og mest fascinerende vine – og

Rejser til Lissabon med kulinarisk tema
Rejser til Lissabon med kulinarisk tema En kulinarisk rejse til Lissabon er mere end bare en ferie – det er en sanselig opdagelse af Portugals

Portugisisk mad og vin, herhjemme og på rejse
Portugisisk mad og vin – fra Douro til Azorerne Portugisisk mad og vin er gået fra insider-tip til et af Europas mest spændende gastronomiske universer.

Fransk mad og vin fra Alsace til Nice
Fransk mad og vin – fra Alsace til Nice Frankrig er gastronomiens moderland — og alligevel i konstant bevægelse. Fransk mad har altid stået som

Spansk mad og vin fra Nord til syd
Spanien – vin, mad og passion i verdensklasse En kulinarisk og vinøs rejse gennem Spaniens regioner. Der er få lande i verden, hvor spansk mad,

Spansk lam hedder Cordero, og det smager bare fantastisk
Spansk lam og vin, og en aften med Cordero Spansk lam på tallerkenen er meget mere end en sydeuropæisk end spansk ret – det er

Retter med Rucola. Den sprøde sunde salat kræver sin vin
Retter med Rucola, et fantastisk alternativ til blid salat og vinen til. Rucola står flot i egen ret, ingen tvivl om det. Lidt olivenolie, citron,

Burrata – blød luksus fra Syditalien og vinene til
Burrata – den cremede luksus ost fra Syditalien Burrata fra Syditalien, nærmere bestemt Apulien er en af Italiens mest forførende oste. Udefra ligner den en

Burrata er Italiens berømte ost fra Apulien
Burrata – den cremede luksus fra Syditalien Burrata er Italiens berømte ost fra Apulien og en af Italiens mest forførende oste fra Italiens hæl og

Mascarpone kan lidt det hele
Mascarpone er den italienske kamæleon af en ost Mascarpone er en af Italiens mest alsidige oste – blød, cremet og så neutral, at den kan

Engelske oste fra Cheddar til Stilton
England og Stilton? Say no more! Engelske oste fra Cheddar til Stilton har ofte en lang historie og dybe rødder i lokale traditioner. Fra bløde

Hummer og vin
Hummer – En gastronomisk guide til havets konge Hummer har i århundreder været betragtet som en kulinarisk delikatesse. Fra luksusmiddage i Paris til nyde-selv-aftener ved
Vi håber, at du har fundet inspiration og nye idéer til at forkæle dine sanser. Husk, at mad og vin handler om at dele, opleve og nyde – så lad dig inspirere, og skab dine egne uforglemmelige øjeblikke. For rejser med fokus på mad og vin, besøg www.traveltalk.dk.
Se også:
