Mad artikler og nyheder
Mad og vin er uadskillelige følgesvende, der løfter hinanden og skaber uforglemmelige kulinariske oplevelser. Uanset om det handler om at udforske de perfekte kombinationer, opdage gourmetopskrifter eller dykke ned i de nyeste trends inden for gastronomiens verden, er vores artikler og nyheder her for at inspirere din smagssans. Kom med os, når vi fejrer kunsten at kombinere udsøgte vine med ekstraordinær mad – én bid og én tår ad gangen.
Artikler om mad
And på fransk hedder canard og smager lige så godt
Canard – Franske andespecialiteter, opskrifter og vine And – eller Canard på fransk – er en gastronomisk skat i Frankrig. Fra rustikke retter i Sydvestfrankrig

Bedste rødvine til maden og prisen
Bedste rødvine til maden – 7 rødvine i best buy klassen At finde de bedste rødvine til maden er ikke bare et spørgsmål om smag

Kinaradise er et monster til dips og tilbehør som til Saké
Kinaradise (Daikon) Det her er en stærk fætter. Kinaradisen får vore små radiser til at smage af – tæt på ingenting. Kineserne og japanerne for

Vild med vildsvin?
Vildsvineragout: En smagfuld tradition fra de dybe skove. Vildsvineragout er en af de mest ikoniske simreretter, der findes, især i de skovrige regioner i Europa.

Steak frites er det franske bistro køkkens ubestridte vinder
Steak frites er fransk bistro når det er bedst Steak frites er en simpel, men lækker fransk klassiker, der kan tilberedes på mange måder. Her

Anthony Bourdain – En kendt TV gourmand med global appetit
Anthony Bourdain – En gourmand og en kulturel brobygger “Good food is very often, even most often, simple food.” – Anthony Bourdain Anthony Bourdain var

Her kan du købe østers
Her kan du købe østers. Hvor kan du købe østers? Østers deler vandene, pardon the pun. Du elsker eller hader den lille slimede fætter. Men

Østers fra hele verden: en global delikatesse
Østers: En Kulinarisk Delikatesse Gennem flere 1000 år Østers har i flere 1000 år været betragtet som en udsøgt delikatesse, og deres historie går tilbage

Le Rustique Tomme Fumée
Le Rustique Tomme Fumée Le Rustique Tomme Fumée er en type ost, der stammer fra Frankrig. Her er nogle oplysninger om den samt anbefalinger til,

Helstegt kylling meget nemmere bliver det ikke.
Grundopskrift på helstegt kylling i ovn Kylling i ovn er basic food, men også søndagsmad som i klassisk kylling med agurkesalat osv. Ikke et øje

La Dolce vita med Sprød salat og Gorgonzola ost.
Sprød salat og Gorgonzola ost. Er det påske desserten? En populær ret er en frisk, sprød salat, måske Frisée salat med sprøde æbler, valnødder og

Dit lille påskelam
To forslag til påskelam på bordet Til påske er det traditionelt at spise et lille påskelam i mange kulturer, især i kristne traditioner, hvor det
Vi håber, at du har fundet inspiration og nye idéer til at forkæle dine sanser. Husk, at mad og vin handler om at dele, opleve og nyde – så lad dig inspirere, og skab dine egne uforglemmelige øjeblikke. For rejser med fokus på mad og vin, besøg www.traveltalk.dk.
Se også: