grapes
Vinsnak og sidste nyt

Goudaostshop.dk

Goudaostshop.dk: Andre Peters startede sin forretning, da inddæmningen af det nu kendte Flevopolder netop var afsluttet

Om Goudaostshop.dk

Fra Goudaostshop.dk webstedet:
“I over 50 år har vores familiefirma, Kaashandel Peters, arbejdet i ostebranchen. Vi sælger hovedsageligt hollandske oste, da det er her, vores ekspertise ligger. Vores hovedkontor befinder sig i Harderwijk, en by beliggende i hjertet af Holland.

I dag har Kaashandel Peters slået sit navn fast som en af de største forhandlere af ost i Flevopolder-regionen. For tiden fungerer to af vores sønner som bestyrere i butikken. Vi er at finde på 12 lokale markeder i og omkring Flevopolder, og vi kører derfor i to salgsbiler.

Cheese Heads

Andre Peters startede sin forretning, da inddæmningen af det nu kendte Flevopolder netop var afsluttet, og det nye område, opstået ved dræning af den hollandske havbund, var under opbygning. Dengang bestod området hovedsageligt af uopdyrket land. Pletvist i landskabet fandt man byer som Lelystad, Almere og Dronten; disse var nye småbyer, hvor udvikling var i højsædet.

Gennem årene har disse byer vokset sig så store, at flere lokale markeder nu er opstået. Grundet byudvidelserne og markederne, der fulgte med dem, er Kaashandel Peters i dag et kendt navn i alle husholdninger i hele Flevopolder-provinsen.

Mark en Walter

Gennem de sidste mere end ti år har firmaet udvidet sit repertoire. I 2006 etablerede Kaashandel Peters en engroshandel med fokus på cateringfirmaer og hoteller i området omkring Harderwijk. I sommeren 2009 oprettede vi vores online ostebutik – goudaostshop.dk Det gjorde vi ud fra et ønske om at kunne forsyne et større netværk af kunder i Europa og resten af verden med vores lækre oste.

Alle vores oste er friskskårne og uden brug af konserveringsmidler. Ostene er vakuumpakkede for at sikre en opbevaringstid på minimum 6 uger. Derefter pakkes ostene i kasser med enten frysepose eller gel (afhængig af destinationslandets vejr- og temperaturforhold) for at holde ostene friske og kølige under transporten.”

Besøg deres websted her

Se også Vinhandlere

Mad Forhandlere

Vinsnak

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]