Osten ved Kultorvet

Osten ved Kultorvet

Osten ved Kultorvet

Ved Osten ved Kultorvet kan kunder kun forvente de bedste oste fra hele Europa, som alle er økologisk dyrket. Mikael Ost beskriver sin omfattende osteindsamling som intet mindre end “crème de la crème”, og han sikrer, at kun de mest exceptionelle oste kommer på hylderne. Disse oste praler af fuld modenhed og rigdom, og understreger at ost, med sine sunde fedtstoffer, ikke er en skyldig fornøjelse i dagens sundhedsbevidste verden; tværtimod!

Osten ved Kultorvet repræsenterer en moderne, men dybt traditionel osteforhandler, der minder om de specialbutikker, der engang prydede bybilledet. I en æra, hvor specialbutikker er mindre udbredte, skiller denne økologiske ostebutik i København sig ud som en blanding af gammeldags charme og moderne bekvemmelighed.

Det tilbyder en række services, herunder ostesmagning og vakuumemballage til større indkøb, hvilket gør det bekvemt for kunder, der kan lide at hamstre.

Osten ved Kultorvet
Osten ved Kultorvet

I 2020 blev der indført en ny service: direkte levering af din ost lige til din dør via kurertjeneste, hvilket øger bekvemmeligheden for kunderne.

At købe din økologiske ost fra butikken på Kultorvet i København er lige så nemt som et par klik fra komforten af dit eget hjem. Det bliver ikke bedre end det!

Ostebutikken i København

Osten ved Kultorvet er mere end bare en ostebutik i København; det er en oplevelse, der tilbyder autentiske oste i en hyggelig atmosfære. Det brede udvalg af oste er omhyggeligt udvalgt fra hele verden og imødekommer enhver smag.

Ostebutikken i København har et vidende personale, der er afgørende for dens succes. De vil guide dig gennem osteudvalget og hjælpe dig med at finde den perfekte ost til dine behov og præferencer. Der er en dedikation til at give kunderne den bedste service og oplevelse, når det kommer til ost.

Gå til deres hjemmeside

Se også: Ricotta ost kan bare lidt alt det blide og lækre

Forhandlere af vin og mad

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]