grapes
Vinsnak og sidste nyt

The Meat Club

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød

The Meat Club

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og vil sikre at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten i hverdagen. Vi ønsker at udbrede danskernes forståelse for at kød ikke bare er kød, og at man ikke behøver gå på kompromis med kødkvalitet og pris. Vi vil give mulighed for en bedre smagsoplevelse for alle – både i hverdagen, og når man vil forkæles i weekenden.

Vores kød

Med vores ekspertise og stærke samarbejder med kvalitetsproducenter, kan vi tilbyde dig udsøgt kød til særdeles attraktive priser. Du får altså kød i særklasse, som vi har købt direkte af opdrætteren. Få leveret dit kød til døren og smag forskellen!

Besøg deres websted her

Se også Vinhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]