Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt er Københavns ældste vinhandel og Kongelige Hofleverandør. I dag finder du vores butikker i København og Aarhus

Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt er Københavns ældste vinhandel og Kongelig Hofleverandør. I dag finder du vores butikker i København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret direkte til din hoveddør. Vi tilbyder over 1.000 vine fra udvalgte producenter i hele verden. Du finder både gode vintilbud og eksklusive “Fine Wines”.

Bogen om Kjær & Sommerfeldt

Vinverdenens omskiftelige vilkår og den øgede globalisering havde så godt som slidt det traditionsrige firma op, og det var endt som en overset del af en global koncern. Der skulle ske noget helt nyt, hvis forretningen skulle overleve. Læs historien om, hvordan man mod hårde odds evnede at forny firmaet på få år, mens der blev holdt fast i de kerneværdier, der har vist sig så livskraftige i 140 år.

Passion for vin siden 1875

Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Efter at have været familieejet i nær 100 år, blev Kjær & Sommerfeldt i 1973 overtaget af Vingaarden A/S i Odense, der i 2001 blev en del af den svenske koncern V&S Group. I 2008 blev V&S Group solgt til franske Pernod Ricard, og i den forbindelse besluttede Pernod Ricard at frasælge Kjær & Sommerfeldt. Det blev anledningen til, at den siddende direktør Mads Stensgaard sammen med to eksterne investorer, Henrik Pedersen og Niels Boel Sørensen, samt en række ledende medarbejdere købte Kjær & Sommerfeldt i oktober 2008 og bragte virksomheden tilbage på danske hænder.

Vores virksomhed

Virksomheden er i dag en moderne virksomhed – men vi har valgt at fastholde de traditioner, der har kendetegnet Kjær Sommerfeldt gennem alle årene. Den oprindelige butik fremstår stort set uforandret siden 1928, men bl.a. er cigarudsalget nu erstattet af en charmerende vinbar, hvor man kan vælge mellem mere end 800 forskellige flasker vin, og nyde vinen i de historiske og smukke lokaler.

Vores vine

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. Vi stræber altid efter at have et sortiment som afspejler vores kunders behov og tidens trends. Det imødekommer vi ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at vi kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.

Vores kunder

Kjær & Sommerfeldt er ikke bare Kongelig Hofleverandør men også Københavns ældste vinhandel. Det har kun været muligt ved at værne om traditionen og være på forkant med udviklingen. Vi er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor vores mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. Vi er en af landets mest betydningsfulde leverandører til hotel & restaurations-sektoren og erhvervslivet, og vi leverer vin til mere end 1.200 virksomheder og 1.500 hoteller, restauranter og caféer.

Vores medarbejdere

Rygraden i virksomheden udgøres af vores medarbejdere, der er fordelt ud over hele landet. Vores medarbejdere i butikkerne på Gammel Mønt i København og på Skovejen i Aarhus arbejder hårdt for at udvikle vores samarbejde med leverandører og partnere og samtidig servicere de københavnske og Aarhusianske vinkunder. Vores 11 passionerede vinkonsulenter, som er fordelt over hele landet, er altid klar med kompetent rådgivning og vejledning.

Gå til Kjær & Sommerfeldt

Vinhandlere og shopping sektion

Vinsnak
Amarone udvalg
Italien

Amarone: Italiensk Vinmagi fra Veneto

Amarone: Italiensk Vin-magi fra Veneto Amarone er en type italiensk rødvin, der stammer fra Veneto-regionen i det nordøstlige Italien. Den er kendt for sin rige,

Jul og nytår i hele verden
Mad og Vin

Jul og nytår i hele verden

Jul og nytår i hele verden fra Norge til Japan. Jul og nytår i hele verden, så globalt er konceptet faktisk. Undtagen i Kina og

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]