grapes
Vinsnak og sidste nyt

Løgismose

Løgismose

Løgismose

I hjertet af den danske fødevarebranche står Løgismose, en visionær virksomhed, der siden sin grundlæggelse i 1965 af Sven og Lene har stræbt efter at revolutionere dansk gastronomi. En vision, der dengang syntes uopnåelig, men som i dag har sat sit præg på ikke kun fine restauranter, men også på hverdagsmåltider rundt omkring i landet.

Da Sven og Lene etablerede Løgismose, var deres mål at indføre danskerne for glæden ved gode vine, friske østers og kokkekunst. Den vision, der dengang virkede som en fjern drøm, blev næret af en gruppe gastronomiske ildsjæle, herunder personligheder som Søren Gericke og Erwin Lauterbach.

Undervejs i deres rejse udviklede Løgismose sig til forskellige grene, der spændte fra vinimport og østershandel til restaurantdrift, chokoladeproduktion og mejeriprodukter. Med vedholdenhed, ambition og passion har virksomheden formået at realisere idéer, der blev betragtet som vanvittige af omverdenenpå det tidspunkt.

GASTRONOMIENS UDBREDELSE

Dansk gastronomi, en gang anset som utopi, er nu en realitet og en inspirationskilde for kulinariske entusiaster over hele verden. Dog er der opstået en udfordring – mens stjernekokke og gourmetrestauranter er blevet superstjerner og inspiration, har den daglige madkultur mistet sin forbindelse til gastronomiens top.

Løgismose erkender, at gastronomi og hverdagsmad ikke bør være modsætninger. Det daglige måltid har en dyb værdi, der går ud over tallerkenens indhold. Måltidet samler os, skaber relationer, diskussioner og refleksion. Livet bliver enklere og fattigere, hvis måltiderne reduceres til frosne færdigretter.

VIN HOS LØGISMOSE

Løgismose, en virksomhed ledet af vinentusiaster med mange års erfaring, stræber efter at tilfredsstille enhver smagspræference. Deres ambition spænder fra de letdrikkelige ledsagere, ideelle til tætte samtaler mellem mennesker, til de opmærksomhedskrævende og ambitiøse vine, der trækker vinelskere dybere ind i vinens vidunderlige univers. Løgismose tilbyder med andre ord et bredt udvalg af vine, der passer til enhver lejlighed.

Hos Løgismose kan du finde vin til hverdag og fest, til underholdning og til at vise sig frem, til at slukke tørsten eller til at løfte madoplevelsen til nye højder. Uanset om det er til en datters konfirmation eller for at forkæle partneren og gæsterne på deres 25 års bryllupsdag, er valget af vin helt op til den enkelte. Og med et væld af muligheder er Løgismose klar til at imødekomme enhver smag og præference.

REVOLUTIONERING AF DEN DANSKE FØDEVAREBRANCHE

Løgismose tror på, at måltidet bliver rigere, når det baseres på ordentlige råvarer. Et veltillavet måltid, skabt med omhu og baseret på kvalitet, kan bidrage til en mere frugtbar samtale ved spisebordet. Derfor stræber Løgismose efter at gøre fødevarer af høj kvalitet mere tilgængelige for alle danskere. Virksomheden ønsker at være en del af danskeres hverdag, inspirere andre fødevareproducenter og bringe ændringer fra landbrug til supermarked til køkkenbord.

Rejsen mod at genopdage madens og måltidets værdighed er udfordrende, men Løgismose er ambitiøs, vedholdende og passioneret. Virksomheden opfordrer til samarbejde internt og eksternt for at skabe en jordnær og relevant gastronomi, ikke kun for en elite, men for hele befolkningen.

Gå til deres hjemmeside

Mere forhandlere af vin og mad

Forhandlere af vin og mad

Vinsnak

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]