grapes
Vinsnak og sidste nyt

Philipson Wine

philipson wine

Philipson Wine

Philipson Wine ApS har gennem årene opnået en stærk position i vinbranchen takket være sin urokkelige passion for vin og dedikation til at levere kvalitetsvine til deres kunder. Christian Philipson, grundlæggeren af virksomheden, har altid været en ivrig forkæmper for vinkultur og har personligt udvalgt nogle af verdens mest prestigefyldte vinbrands til at være en del af vinhandlere’s sortiment.

Med seks gange Børsen Gazelle-prisen som anerkendelse for deres kontinuerlige vækst og succes har Philipson Wine ApS bevist sig som en af de mest dynamiske og blomstrende aktører i dansk erhvervsliv. Deres imponerende resultater har cementeret dem som en førende kraft i både online og traditionelle salgskanaler for vin i Danmark.

Som eneimportør af en række af verdens mest anerkendte vinbrands har Philipson Wine ApS skabt en stærk forbindelse til nogle af de mest eksklusive og eftertragtede vine på markedet. Dette giver dem mulighed for at tilbyde deres kunder et eksklusivt udvalg af vine, som man sjældent finder andre steder.

Virksomhedens hovedsæde i Kokkedal tjener som epicenteret for deres operationer, og det er her, de samler et dygtigt team på omkring 50 dedikerede medarbejdere. Disse medarbejdere arbejder sammen for at sikre, at hver kunde får en enestående oplevelse, når de vælger at handle hos Philipson Wine ApS. Med årtiers erfaring og ekspertise inden for vinverdenen er de i stand til at rådgive og guide kunderne i deres vinvalg og sørge for, at de finder de perfekte vine til enhver lejlighed.

Alt i alt fortsætter Philipson Wine ApS med at sætte standarden for vinhandel i Danmark og er dedikeret til at udbrede deres passion for vin til vinelskere landet over.

Gå til deres hjemmeside

Mere om vinhandlere

Vinhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]