grapes
Vinsnak og sidste nyt

Sigurd Müller Vinhandel

Sigurd Müller Vinhandel

Sigurd Müller Vinhandel – din garanti for vinglæde

Sigurd Müller Vinhandel A/S blev etableret i 1975, baseret på et erfaringsgrundlag, som rækker generationer tilbage.

Sigurd Müller med sin ekspertise og kontakter samt en række fremsynede nordjyske restauratører, der ønskede en stærk, lokal vinleverandør, var sammen med en del af personalet stifterne af selskabet.

Siden starten i 1975 har Sigurd Müller Vinhandel A/S udviklet sig til at være en af landets førende og mest markante vinleverandører. Firmaet, der også rummer en eksklusiv detailbutik, ligger i Aalborg, men servicerer kunder over hele landet.

Vi har vænnet vore kunder til høj kvalitet inden for alle kategorier af vine, og det er et niveau, der forpligter.

Hæderkronede dyder som anstændighed, fornuftig prissætning og sober service er fællesnævneren for vor forretningspolitik – alt sammen til gavn og glæde for vore kunder.

For at imødekomme disse forventninger og leve op til kundernes tillid søger, vurderer og udvælger vi det bedste.

Vore professionelle vinsmagere udvælger således med kritiske ganer udelukkende det ypperste inden for hver klasse.

Derfor er vore leverandører ikke valgt tilfældigt, men nøje udvalgt efter veldefinerede værdinormer, og gennem årene er der oparbejdet tætte, personlige relationer til adskillige af verdens bedste vinhuse.

Vi importerer selv, og de fleste af vinene er vi eneforhandlere af. Den tætte kontakt til leverandørerne garanterer vore kunder den bedste kvalitet til den bedste pris.

Vinen sælger vi – uden mellemled – direkte til kunder over hele landet, virksomheder såvel som private. Dermed sikrer vi vore kunder de bedste kvaliteter og største vinstunder til de mest fordelagtige priser. Sigurd Müller

Vinhandel leverer ikke til supermarkeder eller specialbutikker.

Det overordnede mål for vor kundebetjening er altid professionel rådgivning, personlig service og sikkerhed for rettidig levering.

Vi lægger vægt på at skabe såvel vinglæde som frugtbar trivsel i et bredere perspektiv. Det gør vi blandt andet gennem støtte til forskellige velgørende formål og bidrag til koncerter og lignende kulturelle arrangementer.

Sigurd Müller Vinhandel blev i 1999 tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for værdifuld, gastronomisk indsats ved salg af og rådgivning om vin.

Gå til deres hjemmeside

Forhandlere af vin

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]