Sigurd Müller Vinhandel

Sigurd Müller Vinhandel

Sigurd Müller Vinhandel – din garanti for vinglæde

Sigurd Müller Vinhandel A/S blev etableret i 1975, baseret på et erfaringsgrundlag, som rækker generationer tilbage.

Sigurd Müller med sin ekspertise og kontakter samt en række fremsynede nordjyske restauratører, der ønskede en stærk, lokal vinleverandør, var sammen med en del af personalet stifterne af selskabet.

Siden starten i 1975 har Sigurd Müller Vinhandel A/S udviklet sig til at være en af landets førende og mest markante vinleverandører. Firmaet, der også rummer en eksklusiv detailbutik, ligger i Aalborg, men servicerer kunder over hele landet.

Vi har vænnet vore kunder til høj kvalitet inden for alle kategorier af vine, og det er et niveau, der forpligter.

Hæderkronede dyder som anstændighed, fornuftig prissætning og sober service er fællesnævneren for vor forretningspolitik – alt sammen til gavn og glæde for vore kunder.

For at imødekomme disse forventninger og leve op til kundernes tillid søger, vurderer og udvælger vi det bedste.

Vore professionelle vinsmagere udvælger således med kritiske ganer udelukkende det ypperste inden for hver klasse.

Derfor er vore leverandører ikke valgt tilfældigt, men nøje udvalgt efter veldefinerede værdinormer, og gennem årene er der oparbejdet tætte, personlige relationer til adskillige af verdens bedste vinhuse.

Vi importerer selv, og de fleste af vinene er vi eneforhandlere af. Den tætte kontakt til leverandørerne garanterer vore kunder den bedste kvalitet til den bedste pris.

Vinen sælger vi – uden mellemled – direkte til kunder over hele landet, virksomheder såvel som private. Dermed sikrer vi vore kunder de bedste kvaliteter og største vinstunder til de mest fordelagtige priser. Sigurd Müller

Vinhandel leverer ikke til supermarkeder eller specialbutikker.

Det overordnede mål for vor kundebetjening er altid professionel rådgivning, personlig service og sikkerhed for rettidig levering.

Vi lægger vægt på at skabe såvel vinglæde som frugtbar trivsel i et bredere perspektiv. Det gør vi blandt andet gennem støtte til forskellige velgørende formål og bidrag til koncerter og lignende kulturelle arrangementer.

Sigurd Müller Vinhandel blev i 1999 tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for værdifuld, gastronomisk indsats ved salg af og rådgivning om vin.

Gå til deres hjemmeside

Forhandlere af vin

Forhandlere

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]