Tequila.dk

Tequila.dk

Tequila.dk er webshop med speciale i kvalitetstequila og mezcal. Det blev grundlagt i 2010 og bar dengang navnet TequilaOnline.dk. Senere fik ejeren muligheden for at erhverve de to topdomæner for tequila, som butikken opererer under i dag.

Bjørn Smalbro, ejeren af Tequila.dk, begyndte eventyret impulsivt. På det tidspunkt var han en dygtig webdesigner og vidste intet om tequila eller dets smag. En ven, der var en ivrig tequilaentusiast, overbeviste ham om at prøve det. Bjørn Smalbro smagte La Cofradia Blanco-tequila og blev straks fascineret. Han besluttede at oprette en webshop for at hjælpe sin ven med at sælge tequila, selvom han aldrig havde oprettet en webshop før.

Det var på dette tidspunkt, at han langsomt indså, at ikke alle elskede tequila. Faktisk opdagede han, at de fleste mennesker, han spurgte, havde ubehagelige erindringer om tequila og var fast besluttede på aldrig at smage det igen. Han lærte også om “tequilaen med hatten,” nemlig Sierra Tequilas Blanco, som dominerede markedet, men som han fandt ud af, var af tvivlsom kvalitet.

Bjørn Smalbro erkendte, at han burde have udført mere markedsundersøgelse, inden han begyndte dette projekt. Han indledte en intensiv uddannelsesproces om tequila, herunder dens oprindelse og historie, da han begyndte at sælge tequila på sin webshop.

I løbet af tiden siden oprettelsen af Tequila.dk har markedet ændret sig en smule. Selvom det stadig er en udfordring, og man stadig ikke kan finde kvalitets 100% agave-tequila i supermarkederne, har flere mennesker fået øjnene op for, at tequila er meget mere end blot den stærke, røde hat-tequila. Det er en positiv udvikling!

Gå til deres hjemmeside

Tequila på Winetalk.dk

Tequila: Mexico’s Liquid Gold

Tequila: Mexico’s Liquid Gold

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]