Tequila.dk

Tequila.dk

Tequila.dk er webshop med speciale i kvalitetstequila og mezcal. Det blev grundlagt i 2010 og bar dengang navnet TequilaOnline.dk. Senere fik ejeren muligheden for at erhverve de to topdomæner for tequila, som butikken opererer under i dag.

Bjørn Smalbro, ejeren af Tequila.dk, begyndte eventyret impulsivt. På det tidspunkt var han en dygtig webdesigner og vidste intet om tequila eller dets smag. En ven, der var en ivrig tequilaentusiast, overbeviste ham om at prøve det. Bjørn Smalbro smagte La Cofradia Blanco-tequila og blev straks fascineret. Han besluttede at oprette en webshop for at hjælpe sin ven med at sælge tequila, selvom han aldrig havde oprettet en webshop før.

Det var på dette tidspunkt, at han langsomt indså, at ikke alle elskede tequila. Faktisk opdagede han, at de fleste mennesker, han spurgte, havde ubehagelige erindringer om tequila og var fast besluttede på aldrig at smage det igen. Han lærte også om “tequilaen med hatten,” nemlig Sierra Tequilas Blanco, som dominerede markedet, men som han fandt ud af, var af tvivlsom kvalitet.

Bjørn Smalbro erkendte, at han burde have udført mere markedsundersøgelse, inden han begyndte dette projekt. Han indledte en intensiv uddannelsesproces om tequila, herunder dens oprindelse og historie, da han begyndte at sælge tequila på sin webshop.

I løbet af tiden siden oprettelsen af Tequila.dk har markedet ændret sig en smule. Selvom det stadig er en udfordring, og man stadig ikke kan finde kvalitets 100% agave-tequila i supermarkederne, har flere mennesker fået øjnene op for, at tequila er meget mere end blot den stærke, røde hat-tequila. Det er en positiv udvikling!

Gå til deres hjemmeside

Tequila på Winetalk.dk

Tequila: Mexico’s Liquid Gold

Tequila: Mexico’s Liquid Gold

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]