grapes
Vinsnak og sidste nyt

Winesomm

Winesomm

Winesomm: Lidenskab og Ekspertise i Verden af Vin

I vinverdenen er det ikke altid de mest prangende eller ekstravagante, der skiller sig ud. Winesomm, en dansk vinhandler, indrømmer ærligt, at de ikke er noget særligt. De arbejder ud fra principper, som mange andre vinhandlere i Danmark også følger – nemlig lidenskab og godt købmandskab.

Det, der driver Winesomm, er ønsket om at finde ikke bare gode, men “outstanding” vine, og dele disse oplevelser med et dedikeret publikum. Når man handler vin online hos Winesomm, ønsker de, at kunderne ikke kun får en fantastisk vinoplevelse, men også føler, at de har gjort en god handel. Det er vigtigt for dem, at kunderne har tillid til, at de har købt vin fra eksperter, der står 100% inde for de vine, de sælger.

For at opnå dette niveau af tillid og ekspertise, går Winesomm ekstra langt. De forsker og smager på vine indtil de næsten ser verden i rosé-farver. De sælger kun de vine, som de selv har svært ved at give slip på. Som et tegn på deres tillid til deres udvalg, tilbyder Winesomm en 100% tilfredshedsgaranti og opfordrer næsten insisterende deres kunder til at give feedback, hvis de skulle være utilfredse med deres køb. Selvom Winesomm ikke har en fysisk butik, bestræber de sig på at levere vin hurtigt og sikkert til deres kunder online.

Så hvor adskiller Winesomm sig fra de mange andre vinhandlere på markedet? Måske er svaret, at de ikke forsøger at imponere med vilde 6- eller 12-styks priser eller enorme partier af value-for-money-vine. De sætter heller ikke markedet i brand på Black Friday. I stedet er Winesomm en mere afdæmpet virksomhed, der bygger på omhyggelighed, ordentlighed og kvalitet. Deres mål er at udvide deres sortiment, så de altid kan tilbyde et bredt udvalg af vine.

Winesomm

Winesomm udforsker både det danske og internationale marked for unikke muligheder for at give deres kunder adgang til vine, de normalt ikke ville støde på. Gennem årene har de opbygget et internationalt netværk og er i daglig kontakt med mæglere og producenter, især i Frankrig og Italien, for at være opdateret på tendenser, årgange og de markedsdynamikker, der påvirker køb og salg af vin.

For at sikre, at de altid kan tilbyde det bedste, tager Winesomm også selv på besøg hos vinproducenter for at finde nye talenter og områder, som de gerne vil inkludere i deres sortiment. Dette inkluderer ofte direkte handel med vinbønder for at fjerne eventuelle fordyrende mellemled og give deres kunder adgang til autentiske og unikke vine.

Så selvom Winesomm måske ikke praler med prangende tilbud og ekstravagance, er det deres lidenskab, dedikation og ekspertise, der gør dem til noget ganske særligt i verden af vinhandel.

Gå til deres hjemmeside

Forhandlere af vin

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]