grapes
Vinsnak og sidste nyt

En af Siciliens top producenter af bio vin: Azienda Agricola Cortese

Agricola Cortese, Sicilien
Agricola Cortese, Sicilien

Azienda Agricola Cortese, Italiensk top producent af biologisk stringente vine

Azienda Agricola Cortese ligger i området Cerasoulo de Vittoria på Sicilien.

Cortese har i mange år været drevet af enken Giovanna Cortese. Hendes børn ønskede ikke at overtage vingården og efter lang overvejelse solgte vingården til det italienske ægtepar Stefano og Marina Girelli.
Stefano og Marina er oprindeligt fra Trento i den nordlige del af Italien og havde et ønske om, at udforske og promovere Sicilien for deres fantastiske vine og muligheden for at dyrke økologiske “klimavenlige” vine.
De overtog vingården i 2016 og har siden hen renoveret og genopbygget, så den i dag står mål med nutidens vinproduktion.

Cortese producerer økologiske vine

Cortese producerer økologiske vine med moderne udstyr og efter traditionelle metoder, for at reflektere nuancerne på vingårdens fantastiske terroir.
Hoved mantraet er at skabe en økologisk og bæredygtig produktion af fantastiske vine og bevarer naturen bedst muligt.

Har man den mindste tvivl om kvaliteten af økologiske vine, så bør man give sig i kast med Corteses vine – de smager fantastisk.

Se Cortese´s hjemmeside

Sicilien leverer nogle af de bedste italienske vine

Sicilien leverer nogle af de bedste italienske vine

Vinsnak
Hvad er de bedste vine fra Sardinien? Den smuk ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine
Italien

Bedste vine fra Sardinien

Bedste vine fra Sardinien Hvilke er de bedste vine fra Sardinien? Den smukke ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine. Selvom det

Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og mangfoldighed af druer og vine.
Sicilien

Bedste vine fra Sicilien

Bedste vine fra Sicilien Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og

Italien 2023 Vinhøst
Italien

Italiens vinhøst 2023

Italiens vinhøst 2023 Italiens vinhøst 2023 har stor betydning for Italien’s vinmarker og alle vine derfra, helt som høsten for landmanden, idag en meget præcis

Spanien 2023 vinhøsten betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig ivrigt på høstsæsonen. Det årlige ritual, dybt forankret i historien, viser det rige broderet af Spaniens vindyrkningsarv. I denne artikel vil vi gå dybt ind i de grundlæggende aspekter af Spanien Wine Harvest 2023 og udforske regionerne, druesorterne og teknikkerne, der bidrager til produktionen af ​​nogle af verdens mest berømte vine.
Lær om vin

Vinhøsten i Spanien for 2023

Vinhøsten i Spanien for 2023 Vinhøsten i Spanien betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig metodisk

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]