grapes
Vinsnak og sidste nyt

En af Siciliens top producenter af bio vin: Azienda Agricola Cortese

Agricola Cortese, Sicilien

Azienda Agricola Cortese, Italiensk top producent af biologisk stringente vine

Azienda Agricola Cortese ligger i området Cerasoulo de Vittoria på Sicilien.

Cortese har i mange år været drevet af enken Giovanna Cortese. Hendes børn ønskede ikke at overtage vingården og efter lang overvejelse solgte vingården til det italienske ægtepar Stefano og Marina Girelli.
Stefano og Marina er oprindeligt fra Trento i den nordlige del af Italien og havde et ønske om, at udforske og promovere Sicilien for deres fantastiske vine og muligheden for at dyrke økologiske “klimavenlige” vine.
De overtog vingården i 2016 og har siden hen renoveret og genopbygget, så den i dag står mål med nutidens vinproduktion.

Cortese producerer økologiske vine

Cortese producerer økologiske vine med moderne udstyr og efter traditionelle metoder, for at reflektere nuancerne på vingårdens fantastiske terroir.
Hoved mantraet er at skabe en økologisk og bæredygtig produktion af fantastiske vine og bevarer naturen bedst muligt.

Har man den mindste tvivl om kvaliteten af økologiske vine, så bør man give sig i kast med Corteses vine – de smager fantastisk.

Se Cortese´s hjemmeside

Sicilien leverer nogle af de bedste italienske vine

Sicilien leverer nogle af de bedste italienske vine

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]