grapes
Vinsnak og sidste nyt

Guado al Tasso

Guado al Tasso fra Bolgheri, wine region
Guado al Tasso fra Bolgheri, wine region

Guado al Tasso, den måske mindst kendte Supertoscaner

Hvor er Guado al Tasso fra, hvor god er den. Lær Guado at kende! Se også alle Supertoscanere i denne serie.

Det er en Super Tuscan-vin, der produceres af Antinori-familien. Her er en mere uddybende beskrivelse af vinen:

Guado-al-Tasso_med trækasse
Her med trækasse, så er der klasse over det

Oprindelse: Guado produceres i Bolgheri-området i Toscana, Italien. Vinmarkerne ligger tæt på Middelhavskysten, hvilket skaber et ideelt mikroklima for druedyrkning.

Historie og ejerskab: Guado er en del af det anerkendte vin imperium ejet af Antinori-familien. Antinori er en af ​​Italiens ældste og mest respekterede vinproducenter med en historie, der strækker sig over flere århundreder. Vinmarkerne blev erhvervet af Antinori i 1930’erne og har siden været et fremtrædende navn inden for Super Tuscan-vine.

Druesammensætning: Guado er en blanding af forskellige druesorter. Den primære druesort er Cabernet Sauvignon, som giver struktur, dybde og kompleksitet. Derudover inkluderer vinen ofte Merlot og Cabernet Franc for at tilføje blødhed, frugtighed og yderligere lag af kompleksitet.

Bedste årgange: Bedste årgange kan variere, men nogle af de højt ansete årgange for Guado al Tasso inkluderer 1997, 2001, 2004, 2006, 2010 og 2015. Disse årgange har generelt modtaget positive anmeldelser og vurderinger fra vinkritikere.

Prisniveau: Guado er generelt en vin i det højere prissegment på grund af dens kvalitet, anerkendelse og prestige. Priserne kan variere afhængigt af årgangen, vinbutikken og markedets udbud og efterspørgsel.

Bolgheri, Toscana, home of Ornellaia
Bolgheri, Toscana, home of Ornellaia

Relevante links om Guado al Tasso, Supertoscaner fra Bolgheri, Toscana

Supertoscanere, de bedste rødvine i Toscana

Bolgheri er et Toscana supervin område

Toscana

Du kan finde yderligere oplysninger på Antinoris officielle hjemmeside.

 

 

 

Vinsnak
Italien 2023 Vinhøst
Italien

Italiens vinhøst 2023

Italiens vinhøst 2023 Italiens vinhøst 2023 har stor betydning for Italien’s vinmarker og alle vine derfra, helt som høsten for landmanden, idag en meget præcis

Spanien 2023 vinhøsten betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig ivrigt på høstsæsonen. Det årlige ritual, dybt forankret i historien, viser det rige broderet af Spaniens vindyrkningsarv. I denne artikel vil vi gå dybt ind i de grundlæggende aspekter af Spanien Wine Harvest 2023 og udforske regionerne, druesorterne og teknikkerne, der bidrager til produktionen af ​​nogle af verdens mest berømte vine.
Lær om vin

Vinhøsten i Spanien for 2023

Vinhøsten i Spanien for 2023 Vinhøsten i Spanien betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig metodisk

Freixenet, Penedès, Spanien, dybt ned i de gigantiske vinkældre
Spanien

Bedste Cava i Spanien?

Bedste Cava i Spanien kommer fra Penedès. Bedste Cava i Spanien, de fleste fra Penedès. Se topudvalget her. Der er også gode bobler i Spanien

Verdens mest indflydelsesrige vineksperter. Robert Parker says 100 points
Lær om vin

Verdens mest indflydelsesrige vineksperter?

Verdens mest indflydelsesrige vineksperter? Robert Parker Jr. – En af de mest berømte vineksperter nogensinde, grundlæggeren af “The Wine Advocate.” Han har været kendt for

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]