grapes
Vinsnak og sidste nyt

Giacomo Conterno

Giacomo Conterno, Barolo

Giacomo Conterno, Derfra hertil; top Barolo

Giacomo Conterno var en italiensk vinproducent og en af de mest berømte producenter af Barolo-vine i Piemonte-regionen i Italien. Firmaet, der bærer hans navn, blev grundlagt i 1908 og har en lang og stolt historie inden for vinproduktion. Giacomo Conterno var kendt for at producere nogle af de mest eftertragtede og dyrebare Barolo-vine i verden.

Det var en pioner inden for produktion af Barolo-vine, og hans tilgang til vinifikation og opbevaring var banebrydende. Han var en talsmand for den traditionelle metode til fremstilling af Barolo, der indebærer langvarig gæring og ældning i store egefade. Dette resulterede i vine, der er kraftfulde, strukturerede og kræver mange års lagring for at nå deres fulde potentiale.

Barolo Vineyards
Barolo Vineyards

Nogle af de mest kendte vine fra producent inkluderer “Monfortino” og “Cascina Francia.” Monfortino er en af ​​de mest legendariske Barolo-vine og betragtes som et af de store ikoner inden for vinverdenen. Cascina Francia er også en fremragende Barolo, der er kendt for sin dybde og kompleksitet.

Giacomo Conterno’s engagement i at opretholde traditionelle produktionsmetoder og producere vine af højeste kvalitet har gjort ham til en af de mest respekterede og eftertragtede vinproducenter i Italien og globalt. Selv efter hans død lever hans arv videre gennem hans familie og det vinhus, han grundlagde.

Hvorfor er Giacomo Conterno Monfortino Barolo vinen så berømt?

Hvorfor er Giacomo Conterno Monfortino Barolo vinen så berømt?

Mere top Barolo

Barolo

Nebbiolo

Nebbiolo

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]