grapes
Vinsnak og sidste nyt

Glyngøre

Glyngøre

Glyngøre

I verden af sild er der en markant forskel, og Glyngøre ved det bedst. I over 80 år har det betjent danske frokostborde med så stor succes, at det i 1963 blev godkendt som leverandør til det danske hof – en præstation, der fylder det med stolthed. Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om generationers lidenskab dedikeret til at perfektionere den rette krydderiblanding, hemmeligheden bag deres lækre sild.

Etableret i 1940 af Priess-familien som en fiskekonservesfabrik, har det udviklet sig til en anerkendt leverandør af seafood-produkter med fokus på sild, kaviar, tun og makrel.

I dag står Glyngøre som Danmarks mest anerkendte sildemærke, dedikeret til konstant produktudvikling i tråd med forbrugernes præferencer og dyb respekt for det marine miljø.

Gå til deres hjemmeside her

Forhandlere

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]