WakuWaku

WakuWaku - Det asiatiske supermarked, den japanske butik, købmanden fra Japan, og den asiatiske købmand kan betegne dem på mange måder,

WakuWaku

WakuWaku – Det asiatiske supermarked, den japanske butik, købmanden fra Japan, og den asiatiske købmand kan betegne dem på mange måder, men de har valgt at kalde sig selv et japansk supermarked. Dette er deres måde at introducere deres webshop til alle, der elsker japansk mad og drikkevarer.

Uanset hvad man vælger at kalde dem, er én ting sikkert – her finder man lækre asiatiske produkter med et særligt fokus på japanske varer.

Hos WakuWaku kan man udforske et stort udvalg af autentiske og spændende asiatiske fødevarer, som ikke er tilgængelige i et almindeligt supermarked. Der er et væld af forskellige asiatiske produkter, men deres primære fokus ligger på japanske specialiteter.

Der er en bred vifte af produkter til rådighed, der giver en autentisk oplevelse, og mange af dem er direkte importeret fra Japan.

Et bredt udvalg af asiatiske varer

Sortimentet spænder vidt, og man kan finde alt fra grundlæggende asiatiske ingredienser som ris, sojasovs, tofu, krydderier, saucer og olier til nudler.

Men der er også mulighed for at opdage mere specielle japanske produkter som sake, nori tang, mirin og risvin, wasabi, udstyr til hjemmelavet sushi, japanske øl, umeshu, shochu, japanske sodavand og japansk slik.

Når man skal tilberede asiatisk mad eller japanske retter, er det selvfølgelig vigtigt at have det rigtige udstyr! Derfor tilbyder de også et bredt udvalg af køkkenredskaber som japanske knive, riskogere og bambusprodukter, herunder bambus dampere.

I deres butik finder man også japansk slik, produkter til sushi, saucer og dressinger, japanske øl, sake, umeshu, shochu og andre specialiteter som krydderier, wasabi og meget mere.

Hvis man for eksempel leder efter produkter til at lave hjemmelavet sushi, kan man finde alt fra tang til ris og sesam hos dem. Hvis man er mere til japansk slik, har de selvfølgelig også en bred vifte af spændende slik, direkte fra Japan.

Der er naturligvis også et stort udvalg af japanske drikkevarer, herunder sake, shochu, umeshu, japanske øl, sodavand og meget mere, til rådighed i deres webshop.

WakuWaku udgør den direkte adgang til alle de originale japanske produkter, man måtte ønske sig. Butikken drives af Janax A/S, en virksomhed med over 15 års erfaring inden for import og salg af japanske fødevarer, hvilket sikrer korrekt håndtering af fødevarerne, stor viden om produkterne og de bedste priser.

Gå til deres hjemmeside

Sake fra Japan: Forskellige typer, varm eller kold?

Sake fra Japan: Forskellige typer, varm eller kold?

Bedste japanske mad?

Bedste japanske mad?

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]