grapes
Vinsnak og sidste nyt

Topdrinks

Topdrinks

Topdrinks

Topdrinks er en online spiritusforretning, som har sin oprindelse i Spanien (www.topdrinks.es). Tre entusiastiske venner med mere end 50 års erfaring i drikkevarebranchen grundlagde af lidenskab en webshop for drikkespecialiteter til utroligt attraktive priser. Da det viste sig at være en stor succes i Spanien, opstod der naturligvis en lyst til mere. I 2020 blev webshoppen derfor også introduceret i Nederlandene. I 2021 fortsatte virksomheden og åbnede også sin webshop i Danmark. I mellemtiden er Topdrinks repræsenteret i 8 forskellige lande. Vores mission? Vores mål er at gøre luksuriøse spiritus tilgængelige for alle og overalt. Vi ønsker at give folk over hele verden en lækker oplevelse. Tag med os gennem den vidunderlige verden af spiritus! Kundeservice er en høj prioritet. Vores team og vores partnere vil altid gøre deres bedste for at give dig fremragende service og kvalitetsprodukter.

Gå til deres hjemmeside

Mere forhandlere af vin og mad her

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]