grapes
Vinsnak og sidste nyt

Vinhuset Antinori, ikonisk vin i Toskana, Italien

Vinhuset Antinori, der producerer Solaia, Tignanello og top Chianti.

Villa Antinori en Chianti Classico,  er en af de mest kendte vine i Italien. Producenten Marchesi Antinori er nok Toscana’s mest berømte vinhus.

Tenuta Tignanello-ejendommen ligger i hjertet af Chianti Classico, i de let rullende bakker mellem Greve- og Pesa-floddalene. Det strækker sig over et område på 319 hektar, hvoraf 130 er dedikeret til vindyrkning.

Antinori vinmarker i Toscana

De to supertoskanere fra Vinhuset Antinori

Vinhuset Antinori er legendarisk i italiensk vinproduktion .To af gårdens dyrebare vinmarker ligger på samme bjergskråning, Tignanello og Solaia, på jord, der stammer fra marine sten fra Pliocene-perioden, ødsel rig på kalksten og skifer. Vinstokkene nyder varme temperaturer om dagen og køligere aftener i hele vækstsæsonen. Det er perfekt at være vin her.

Gårdens to signaturvine, Solaia og Tignanello, er produceret på  disse vinmarker og er af den internationale presse defineret som “blandt de mest indflydelsesrige vine i historien om italiensk vinavl”. Ifølge Marchesi Antinori er disse topvine en løbende udfordring og en uendelig lidenskab. Det tror vi gerne på.

Vinhuset Antinori vinkælder

Villa Antinori, en af de mest kendte Chianti Classico

Villa Antinori 2013 er lavet på 60% Sangiovese, 20% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot og 5% Syrah. En drue-kombination, der bløder op og afrunder Sangiovese druen.

Tignanello-ejendommen har vinmarker med indfødte Sangiovese-druer samt nogle andre ret utraditionelle sorter i området som Cabernet Franc.

Læs om Antinori´s  Supertoskanere: Tignanello og Solaia. Toscana vin, når det er bedst. Kan også købes her til dagspris.

Vinrejser til Italien

Tignanello, den første super Toskaner

Vinsnak
Italien 2023 Vinhøst
Italien

Italiens vinhøst 2023

Italiens vinhøst 2023 Italiens vinhøst 2023 har stor betydning for Italien’s vinmarker og alle vine derfra, helt som høsten for landmanden, idag en meget præcis

Spanien 2023 vinhøsten betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig ivrigt på høstsæsonen. Det årlige ritual, dybt forankret i historien, viser det rige broderet af Spaniens vindyrkningsarv. I denne artikel vil vi gå dybt ind i de grundlæggende aspekter af Spanien Wine Harvest 2023 og udforske regionerne, druesorterne og teknikkerne, der bidrager til produktionen af ​​nogle af verdens mest berømte vine.
Lær om vin

Vinhøsten i Spanien for 2023

Vinhøsten i Spanien for 2023 Vinhøsten i Spanien betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig metodisk

Freixenet, Penedès, Spanien, dybt ned i de gigantiske vinkældre
Spanien

Bedste Cava i Spanien?

Bedste Cava i Spanien kommer fra Penedès. Bedste Cava i Spanien, de fleste fra Penedès. Se topudvalget her. Der er også gode bobler i Spanien

Verdens mest indflydelsesrige vineksperter. Robert Parker says 100 points
Lær om vin

Verdens mest indflydelsesrige vineksperter?

Verdens mest indflydelsesrige vineksperter? Robert Parker Jr. – En af de mest berømte vineksperter nogensinde, grundlæggeren af “The Wine Advocate.” Han har været kendt for

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]