grapes
Vinsnak og sidste nyt

Morsø Outdoor

Morsø Outdoor sortiment til både gas, brænde, kul og el

Morsø Outdoor sortiment til både gas, brænde, kul og el

Siden 1853 hvor N. A. Christensen grundlagde Morsø Outdoor, sit lille jernstøberi i Nykøbing Mors, har det altid været fascinationen af ild og kærlighed til funktionel design og kvalitet, der har inspireret designerne bag de seneste Morsø-produkter, til at skabe det, der kan blive sommeraftenernes ikoniske samling.

Morsøs outdoor-produkter tager hyggen, livet og madglæden med ud i det fri.

På Morsø Jernstøberi har man altid set det som sin fornemmeste opgave at skabe følelsen af hjem. Hvad end det ikoniske støbejern skulle formes til har det altid været kernen i design og fremstilling at skabe et varmt, trygt og smukt samlingspunkt, der samtidig kan opfylde et praktisk behov. Sådan er det stadig, og det bestemt også tilfældet med Morsøs produkter i den efterhånden brede og velassorterede Outdoor serie, der med ilden og madglæden i centrum, på alle måder giver følelsen af hjem, hvor end de forskellige produkter optræder.

Siden 1853 hvor N. A. Christensen grundlagde sit lille jernstøberi i Nykøbing Mors, har det altid været fascinationen af ild og kærlighed til funktionel design og kvalitet, der har inspireret designerne bag de seneste Morsø-produkter, til at skabe det, der kan blive sommeraftenernes ikoniske samlingspunkter, mange år frem i tiden.

I 2012 så den første Morsø udeovn dagens lys. Udeovnen, Morsø Forno, har sidenhen ikke blot begejstret ved sin multifunktionalitet som både grill, rygeovn, pizzaovn og hyggespreder – den har også med sit smukke og spektakulære design allerede opnået ikon-status.

Efterfølgende er udesortimentet vokset til et bredt og varieret outdoor koncept, bestående af forskelligartede ovne, grill og bålfade, med dertilhørende tilbehør – alt formgivet af en række anerkendte designere. Det samme gælder selvfølgelig for den meget populære Forno Gas Grill Serie, som har begejstret ved både det smukke design og store funktionsmæssige anvendelighed.

En dannelsesrejse

Da Morsø lancerede den italiensk inspirerede pizzaovn Morsø Forno, blev denne en milesten på en rejse for Morsø fra at være bedst kendt som ”brændeovns producent” til at være et helstøbt livsstilmærke, med et sammenhængende koncept, som danner omgivelser for nyt liv, nye muligheder og oplevelser på terrasser, i haver og gårdhaver. Parallelt lancerede Morsø en helt ny serie af design produkter bestående af køkkentøj, vaser og lysestager, som i fællesskab med outdoor kollektionen tegner billedet af det Morsø, vi kender i dag.

-Pressemeddelelse 

Gå til Morsø Outdoor

Bistecca Fiorentina er perfekt til Chianti og Brunello og din grill

Iberico Pluma og spanske grilltips

Fisk og skaldyr på grillen, tips og tricks

Bedste mad til hvid Bourgogne

Mere om vinhandlere

Winefriends

Holte Vinlager

Vinsnak

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]