Winefields Auctioneers

Winefields Auctioneers er en auktionsvirksomhed specialiseret
Winefields Auctions

Winefields Auctioneers

Winefields Auctioneers er en auktionsvirksomhed specialiseret i salg af sjældne og fine vine samt spiritus. Virksomheden blev grundlagt i 2009 og har base i Amsterdam, Holland. Det er kendt for at organisere internationale auktioner, hvor samlere og vinelskere kan byde på en bred vifte af vine og spiritus fra forskellige regioner og producenter rundt om i verden.

Auktionshuset tilbyder både online-auktioner og fysiske auktionsarrangementer, hvor kunder kan byde på flaskevarer, vinkollektioner, sjældne årgange og eksklusive etiketter. Winefields Auctioneers er kendt for deres omfattende udvalg af vine, herunder klassiske europæiske vine som Bordeaux, Bourgogne, Rhône og tyske vine samt nye verdensvine fra regioner som USA, Australien og New Zealand.

Det har et professionelt hold af eksperter, der vurderer og kuraterer de vine, der sælges på auktionerne. De sikrer, at vinene er i god stand og er autentiske, og de giver også detaljerede beskrivelser og proveniensoplysninger til interesserede købere.

Som et veletableret auktionshus har det opbygget et godt omdømme og tiltrækker både samlere, investorer og vinentusiaster fra hele verden. Deres auktioner giver mulighed for at opdage og erhverve sjældne og eksklusive vine samt bygge og udvide en vinkollektion.

Det er altid en god ide at besøge Winefields Auctioneers’ officielle hjemmeside for at få opdaterede oplysninger om kommende auktioner, procedurer for tilmelding og deltagelse samt yderligere detaljer om de specifikke vine, der vil blive tilbudt på auktionerne.

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]