grapes
Vinsnak og sidste nyt

Winefields Auctioneers

Winefields Auctioneers er en auktionsvirksomhed specialiseret

Winefields Auctioneers

Winefields Auctioneers er en auktionsvirksomhed specialiseret i salg af sjældne og fine vine samt spiritus. Virksomheden blev grundlagt i 2009 og har base i Amsterdam, Holland. Det er kendt for at organisere internationale auktioner, hvor samlere og vinelskere kan byde på en bred vifte af vine og spiritus fra forskellige regioner og producenter rundt om i verden.

Auktionshuset tilbyder både online-auktioner og fysiske auktionsarrangementer, hvor kunder kan byde på flaskevarer, vinkollektioner, sjældne årgange og eksklusive etiketter. Winefields Auctioneers er kendt for deres omfattende udvalg af vine, herunder klassiske europæiske vine som Bordeaux, Bourgogne, Rhône og tyske vine samt nye verdensvine fra regioner som USA, Australien og New Zealand.

Det har et professionelt hold af eksperter, der vurderer og kuraterer de vine, der sælges på auktionerne. De sikrer, at vinene er i god stand og er autentiske, og de giver også detaljerede beskrivelser og proveniensoplysninger til interesserede købere.

Som et veletableret auktionshus har det opbygget et godt omdømme og tiltrækker både samlere, investorer og vinentusiaster fra hele verden. Deres auktioner giver mulighed for at opdage og erhverve sjældne og eksklusive vine samt bygge og udvide en vinkollektion.

Det er altid en god ide at besøge Winefields Auctioneers’ officielle hjemmeside for at få opdaterede oplysninger om kommende auktioner, procedurer for tilmelding og deltagelse samt yderligere detaljer om de specifikke vine, der vil blive tilbudt på auktionerne.

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]