grapes
Vinsnak og sidste nyt

H. J. Hansen Vin

H. J. Hansen Vin er meget tætte samarbejdspartnere med butikker fordelt over hele Danmark

H. J. Hansen Vin

H. J. Hansen Vin er meget tætte samarbejdspartnere med butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus.

Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på.

​​​​​​​Her finder du også de berømte vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.

Fra Frederikshavn til Kongens Nytorv er hver butik sin egen. Her finder du fantastiske, lokale produkter, der hver for sig er unikke for hver sin egn, stående ved siden af vin og spiritus fra hele verden. Bestyret af ildsjæle, der brænder for det, de sælger. På den måde er vi alle sammen forskellige, men med en fælles vision og kærlighed til det enkelte produkt.

Gå til H. J. Hansen Vin

Forhandlere

Vinsnak
freixenet Vine, Cava. bobler fra de bedste vinlande
Vindistrikter

Vinrejser

Vinrejser – fordi du ikke skal køre hjem. Vinrejser er som regel fantastisk hyggelige. Du lærer en masse om vin ved at stå på en

Hvad er de bedste vine fra Sardinien? Den smuk ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine
Italien

Bedste vine fra Sardinien

Bedste vine fra Sardinien Hvilke er de bedste vine fra Sardinien? Den smukke ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine. Selvom det

Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og mangfoldighed af druer og vine.
Sicilien

Bedste vine fra Sicilien

Bedste vine fra Sicilien Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]