H. J. Hansen Vin

H. J. Hansen Vin er meget tætte samarbejdspartnere med butikker fordelt over hele Danmark

H. J. Hansen Vin

H. J. Hansen Vin er meget tætte samarbejdspartnere med butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus.

Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på.

​​​​​​​Her finder du også de berømte vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.

Fra Frederikshavn til Kongens Nytorv er hver butik sin egen. Her finder du fantastiske, lokale produkter, der hver for sig er unikke for hver sin egn, stående ved siden af vin og spiritus fra hele verden. Bestyret af ildsjæle, der brænder for det, de sælger. På den måde er vi alle sammen forskellige, men med en fælles vision og kærlighed til det enkelte produkt.

Gå til H. J. Hansen Vin

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]