grapes
Vinsnak og sidste nyt

Vin Med Mere

Vin Med Mere præsenterer en omfattende samling af vin og spiritus, der inkluderer rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, portvin, dessertvin og Champagne

Vin Med Mere

Vin Med Mere præsenterer en omfattende samling af vin og spiritus, der inkluderer rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, portvin, dessertvin og Champagne. Derudover tilbyder de et bredt udvalg af spiritusvarianter som gin, rom, whisky, vodka og cognac. Deres sortiment omfatter mere end 9.500 forskellige produkter inden for vin, spiritus, øl, mixers og tilbehør, og de har altid over 500.000 flasker af førsteklasses vin og spiritus på lager.

De tilbyder smagekasser med lækre vine i forskellige prisklasser. Vin Med Mere præsenterer vin fra prominente vinproducenter i lande som Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Australien, Sydafrika, Chile, USA, Portugal, Argentina og New Zealand.

Uanset om præference går mod fremragende Bolgheri-vin, Valpolicella-vin, Piemonte-vin, Apulien-vin, Rioja-vin, Jumilla-vin, Rhône-vin, Margaux-vin, Bourgogne-vin eller Bordeaux-vin, eller måske en udsøgt gin, rom, vodka eller noget helt andet, kan det hele findes her.

Derudover har de skabt forskellige velkomponerede smagekasser, der inkluderer både vin og øl. De tilføjer løbende nye smagekasser til deres sortiment. Med deres brede udvalg er det nemt at finde noget, der passer til enhver smag.

Gå til in Vinmedmere

Tilbud på bedre vin

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]