Franske retter med rødvin

boeuf-bourguignon

Franske retter med rødvin fra Coq au Vin til Bouef Bourgignon

Franske retter med rødvin; Oversigts listen udvikles løbende:

Coq au Vin

Aldrig har en hane haft det bedre end når den simrer i herlig rødvin. Kødet  farves rosa. Alt er godt for en stund.

Coq Au Vin fra Bornholm til Languedoc

Coq Au Vin, læg en hane i rødvin og vent på miraklet Coq au Vin er en af mange traditionelle franske opskrifter, der  blev opfundet af nødvendighed som en opfindsom og nødvendig måde at få billig mad til at smage bedre og strække længere. Naturligvis via the magic ingredience ofte rødvin. Dette er også tilfældet … Continue reading

Boeuf Bourguignon, hæld 1/2 flaske Bourgogne i, drik resten som trøst.

Boeuf Bourguignon

Når vi taler franske retter med rødvin, så kommer vi ikke uden om Boeuf Bourgignon.  Det er en af de rigtige franske signatur retter.

Boeuf Bourgignon intro til den herlige ret med klassisk opskrift

Boeuf Bourguignon, hæld 1/2 flaske Bourgogne i, drik resten som trøst.

Boeuf Bourguignon, komplet med vinforslag og opskrift Boeuf Bourguignon er en rig og varieret gryderet, der kommer fra Frankrigs Bourgogne-region, en af de mest formemme rødvins regioner i Frankrig. En robust rød Bourgogne vin på de bløde druen Pino Noir  er rettens hovedaktør (du behøver ikke en topvin fra områet), der hældes i med passende … Continue reading

Se  franske rødvine fra winetalk.

Rejser til Frankrig

Bedste steder at besøge i Frankrig

Boeuf Bourguignon, hæld 1/2 flaske Bourgogne i, drik resten som trøst.

Foie Gras, vidunderlig og udskammet fransk gåse og andelever

Foie Gras, vidunderlig og udskammet fransk gåse og andelever

Cassoulet er bønner, gås, pølser i en jerngryde

Cassoulet er bønner, gås, pølser i en jerngryde

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]