grapes
Vinsnak og sidste nyt

Hvor god en Barolo er Borgogno?

Bourgogno, Barolo comeback

Er Borgogno en top Barolo?

Borgogno som Barolo er generelt anerkendt som en høj kvalitet Barolo vin, og Borgogno-familien har et godt ry i Barolo-området for deres vine. Vinene er kendt for at have en kompleks smag og duft, der udvikler sig med alderen.

Det er en vingård beliggende i landsbyen Barolo i Piemonte-regionen i Norditalien, som er kendt for sin produktion af Barolo vine. Barolo-området anses for at være en af de bedste vineproducerende regioner i Italien.

Borgogno
Borgogno, den ældste jeg har drukket er 1951 og 1952 købt på stedet

Bedste årgange for Borgogno i 25 år

Nogle af de bedste Borgogno Barolo-årgange i de sidste 25 år inkluderer 1996, 1997, 1999, 2001, 2004, 2006, 2010, 2013, 2016 og 2017. Men igen kan smag være subjektiv, og personlige præferencer spiller en rolle i at afgøre, hvad der er den bedste årgang.

Priserne for Borgogno Barolo kan variere afhængigt af årgang og forhandler. Generelt kan Borgogno Barolo-priserne ligge mellem $50 og $100 pr. flaske eller mere. Priserne kan også variere afhængigt af hvilken cuvée eller vinmark, der produceres, da det producerer forskellige Barolo vine.

Det producerer en riserva Barolo vin, som er lavet af de bedste druer fra udvalgte vinmarker og modnet i mindst fem år. Disse vine er normalt mere komplekse og dyre end Bourgognos standard Barolo vine.

Relevante links for Barolo

Barolo intro til Piemonte´s kongevin.

Hvorfor er Giacomo Conterno Monfortino Barolo vinen så berømt?

Bruno Giacosa, Top Barolo fra Piemonte i Italien

Bruno Giacosa er en klassisk  top Barolo fra Piemonte i Italien. Bruno Giacosa, geniet fra Neive i Piemonte er en af de helt store italienske vinmagere. (Han døde 21. januar 2018, men de fantastiske vine produceres stadig). Bruno Giacosa kom fra landsbyen Neive i Langhe-regionen (Piemonte), der producerer et antal Barbaresco- og Barolo-vine samt aftapning … Continue reading

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]