grapes
Vinsnak og sidste nyt

Køb vin fra Piemonte på auktion

Køb vin fra Piemonte på auktion hos WineshareDe store Barolo, Barbaresco og Barbera vine fra dette billedskønne bakkelandskab.

Køb vin fra Piemonte på auktion hos Sharewine

På markedet for vin fra Piemonte på auktion? De store Barolo, Barbaresco og Barbera vine fra dette billedskønne bakkelandskab i det nordvestlige Italien har tryllebundet vinelskere og opnået kultstatus verden over gennem mange år.

Finde vinauktioner med de største og mest berømte vine fra det legendariske vinområde Piemonte til salg fra private samleres kældre på ShareWine her.

Om en vis vinelsker i Barolo

I det hjerte, der banker for vinene fra Piemonte, finder vi en person, der for tiden kalder Barolo sit hjem.

Conterno vintage from the Barolo region in Piemonte, Italy
Conterno vintage from the Barolo region in Piemonte, Italy

Denne vinelsker er dybt engageret i at udforske og nyde de skatte, som denne maleriske region i Italien har at byde på. Dog kan man i Barolo selv ikke finde et udvalg, der kan måle sig med det, der præsenteres på den store temaauktion denne måned. Med mere end 200 forskellige auktioner er der noget for enhver smag, og det er en lejlighed, som denne vinelsker varmt anbefaler at udforske.

Hvad der gør denne auktion så unik, er, at mange ivrige samlere har besluttet at dele deres dyrebare flasker med verden. Resultatet er, at auktionen er spækket med en imponerende samling af vinflasker. Det er næsten som at gå på opdagelse i en skattekiste, hvor man finder flasker, som man ville give sin højre arm for at smage. Denne auktion er ikke kun en mulighed for at erhverve sig nogle sjældne og eksklusive vine, men også en chance for at fordybe sig i den rige kultur og tradition, der omgiver vinfremstillingen i Piemonte.

Så hvis du deler den samme passion for vine fra Piemonte som denne person, eller hvis du blot er nysgerrig efter at udforske den vidunderlige verden af italiensk vin, så er denne månedens temaauktion et must-visit arrangement. Her er muligheden for at opleve smagsoplevelser, som vil vække din nysgerrighed og forundring, og hvem ved, måske vil du finde en flaske, der vil tage din passion for vin til nye højder.

Piemonte vinauktion hos ShareWine

Nedenfor skyder du nemt genvej til dine favoritproducenter af Barolo vin

De uopdrivelige
Giacomo Conterno
Giuseppe Rinaldi
Bartolo Mascarello
Burlotto

Altid gode køb
Francesco Rinaldi
Giacomo Fenocchio
PIRA
Vietti

Se alle Barolo vinauktioner

Mere om vin fra Piemonte

Bruno Giacosa, Top Barolo fra Piemonte i Italien

Piemonte, et af verdens mest betydningsfulde vinområder

Om Piemonte vinregioner

Piemonte

Vinsnak

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]