grapes
Vinsnak og sidste nyt

Steak-out.dk

Steak-out.dk

Steak-out.dk

Steak-out.dk startede som en reaktion på utilfredshed blandt almindelige forbrugere i Danmark med hensyn til kvaliteten og priserne på kød i butikkerne. Ved at erkende, at der var rigeligt med godt kvalitetskød i landet, som ikke nåede private forbrugere, forestillede grundlæggerne sig en bedre måde. De sigtede mod at levere førsteklasses kød til rimelige priser, bekvemt leveret til kundernes dørtrin.

For dem der søgte amerikansk eller australsk oksekød, velsmagende lam eller saftig Iberico-gris, blev Steak-out.dk hurtigt den foretrukne kilde.

Steak-out.dk

Siden etableringen den 28. april 2015 har de leveret tusindvis af kasser med premiumkød til kræsne danske forbrugere. Virksomheden har opbygget stærke relationer til danske konkurrencegrillhold og har været medsponsor for de officielle danske grillmesterskaber flere gange mellem 2015 og 2019. Deres indsats blev anerkendt, hvilket førte til annoncer i publikationer som Berlingske tidende og liebhaverboligen, samt medvirken i Euromans sommerkonkurrence og på Københavnske busser i 2016.

Hvorfor handle hos Steak-out?

Steak-out.dk tilbyder gourmetkød til engrospriser, med fleksible leveringsmuligheder fire dage om ugen (tirsdag til fredag). Ordrer pakkes omhyggeligt ned i kølebokse med is for at bevare friskheden under transport. Leveringen håndteres af Xpressen.dk, som bringer kødet til kundernes døre mellem kl. 8 og 18.

Kunder kan også vælge at afhente deres ordrer direkte fra lageret i Brøndby, beliggende hos JH Transport på Solmarksvej 2. Dette giver ikke kun bekvemmelighed, men tillader også besparelser på forsendelsesomkostninger.

Deres team består af en uddannet slagter, en af Danmarks største kødimportører, en fragtfører og to købmænd, som alle deler en passion for ekstraordinært kød. Denne familieejede virksomhed sikrer, at private forbrugere har adgang til Danmarks bredeste udvalg af premium kødprodukter, omhyggeligt udvalgt efter omfattende leverandørvurderinger. Steak-out.dk mener, at førsteklasses kød ikke kun bør være forbeholdt restauranter – det bør nydes af alle.

Gå til deres hjemmeside

Se mere forhandlere af vin og mad

Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]