grapes
Vinsnak og sidste nyt

España Sense

España Sense

España Sense

España Sense, en dansk handelsvirksomhed, har en rig historie forankret i en dyb lidenskab for Spanien og dets gastronomi. Familiens forbindelse med Spanien går tilbage til 2003 og kulminerer i erhvervelsen af deres feriehjem i den maleriske Vega Baja del Segura-region i 2007, ofte kaldet Europas Have. Fordybet i små byers charme har det opbygget relationer med dedikerede spanske producenter af kvalitetsfødevarer og repræsenterer dem stolt på det danske marked. Deres mission er indkapslet i budskabet “Den Gode Smag fra Spanien,” hvilket understreger en forpligtelse til at levere de fineste spanske gastronomiske oplevelser.

Grundlagt i 2013 blev España Sense skabt med det formål at sprede viden om spansk gastronomi og vise de højkvalitetsprodukter, der er opdaget gennem årene i Spanien. Produktudvalget omfatter tilbud fra lokale spanske producenter, hver især kendetegnet ved deres enestående kvalitet. Grundlæggerne besøger personligt leverandører og sikrer, at produkterne opfylder strenge standarder. Mens de i øjeblikket fokuserer på olivenolie, oliven og vin, har España Sense ambitiøse planer om at udvide deres sortiment, med flere produkter i støbeskeen. Ved aktivt at deltage i messer og udstillinger søger handelsvirksomheden at øge kendskabet til deres tilbud og byder velkommen til værdifuld feedback fra forbrugerne for løbende at forbedre deres portefølje.

Gå til deres webshop her

Mere forhandlere af mad og vin

Forhandlere

 

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]