Rombo.dk

Rombo.dk er en dansk online butik, der specialiserer sig i at sælge højkvalitets rom, whisky, gin, spiritus og vin/champagne.

Rombo.dk

Rombo.dk er en dansk online butik, der specialiserer sig i at sælge højkvalitets rom, whisky, gin, spiritus og vin/champagne. De har en stor samling på ca. 550 forskellige flasker mørk rom (både sød og usød), cocktail rom, lys rom, rhum agricole og rom likør. Nogle af de kendte mærker, de tilbyder, inkluderer Diplomatico, Ron Millonario / Ron Millionaire, Quorhum, Esclavo, AH Riise, Abuelo og Doorly’s 12.

Butikken ligger på Falkoner Allé 46, Frederiksberg, Region Hovedstaden, 2000 1. De afholder også regelmæssige arrangementer og har mange års erfaring med vin og spiritus 1.

Rombo.dk’s hjemmeside er brugervenlig og nem at navigere. Den har en blogsektion, hvor du kan læse om deres nyeste produkter og nyheder. De tilbyder også et bredt udvalg af rom-relaterede produkter som smagekasser og adventskalendere 12.

Hvis du leder efter højkvalitets rom eller andre spiritus i Danmark, er Rombo.dk bestemt et besøg værd

Gå til deres side

Mere om Forhandlere

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Moscato d’Asti
Lær om vin

Moscato d’Asti bobler af italiensk charme

Den lette, frugtige sødme i Moscato d’Asti og  Mascarpone desserter Moscato d’Asti er en sød italiensk mousserende vin, der primært produceres i Asti-regionen i Piemonte,

Translate »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]