grapes
Vinsnak og sidste nyt

Rombo.dk

Rombo.dk er en dansk online butik, der specialiserer sig i at sælge højkvalitets rom, whisky, gin, spiritus og vin/champagne.

Rombo.dk

Rombo.dk er en dansk online butik, der specialiserer sig i at sælge højkvalitets rom, whisky, gin, spiritus og vin/champagne. De har en stor samling på ca. 550 forskellige flasker mørk rom (både sød og usød), cocktail rom, lys rom, rhum agricole og rom likør. Nogle af de kendte mærker, de tilbyder, inkluderer Diplomatico, Ron Millonario / Ron Millionaire, Quorhum, Esclavo, AH Riise, Abuelo og Doorly’s 12.

Butikken ligger på Falkoner Allé 46, Frederiksberg, Region Hovedstaden, 2000 1. De afholder også regelmæssige arrangementer og har mange års erfaring med vin og spiritus 1.

Rombo.dk’s hjemmeside er brugervenlig og nem at navigere. Den har en blogsektion, hvor du kan læse om deres nyeste produkter og nyheder. De tilbyder også et bredt udvalg af rom-relaterede produkter som smagekasser og adventskalendere 12.

Hvis du leder efter højkvalitets rom eller andre spiritus i Danmark, er Rombo.dk bestemt et besøg værd

Gå til deres side

Mere om Forhandlere

Vinsnak
freixenet Vine, Cava. bobler fra de bedste vinlande
Vindistrikter

Vinrejser

Vinrejser – fordi du ikke skal køre hjem. Vinrejser er som regel fantastisk hyggelige. Du lærer en masse om vin ved at stå på en

Hvad er de bedste vine fra Sardinien? Den smuk ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine
Italien

Bedste vine fra Sardinien

Bedste vine fra Sardinien Hvilke er de bedste vine fra Sardinien? Den smukke ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine. Selvom det

Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og mangfoldighed af druer og vine.
Sicilien

Bedste vine fra Sicilien

Bedste vine fra Sicilien Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]