grapes
Vinsnak og sidste nyt

Winefamly

Winefamly er en online vinforhandler, der tilbyder et bredt udvalg af vine fra forskellige regioner i verden.

Winefamly

Winefamly er en online vinforhandler, der tilbyder et bredt udvalg af vine fra forskellige regioner i verden. Virksomheden er stolt af at være en officiel importør og distributør af alle de vine, den sælger, hvilket sikrer perfekt proveniens. Det kilde sine vine direkte fra producerende ejendomme, hvilket betyder, at de kan tilbyde deres medlemmer den bedste pris ved at skære alle mellemmænd ud.

Winefamly adskiller sig fra andre vinforhandlere ved at behandle sine medlemmer som en del af familien. Medlemmer nyder yderligere rabatter på produkter, invitationer til eksklusive arrangementer og smagninger og hemmelige tilbud, hvor de kan købe nogle fantastiske vine til episke priser. Det har indgået et partnerskab med VIVINO, verdens førende inden for forbruger-genererede anmeldelser af vin, for at bringe sine medlemmer realtid, legit anmeldelser fra vinelskere over hele verden samt anmeldelser fra ekspertkritikere.

Det har skabt sit eget mærkningssystem, der klassificerer vin efter smag. Dette system hjælper medlemmerne med at vælge vine, de vil elske baseret på deres foretrukne smagsprofil. Winefamly tilbyder også et udvalg af spiritus, der kan bestilles ved at gennemse favoritcocktails. Virksomheden leverer en kit med opskrifter og ingredienser til den mindst besværlige format af cocktails.

Som medlem af Winefamly kan du bestille vin til kostpris. Det betyder, at prisen du betaler er hvad Winefamly betaler vingården plus danske skatter og leveringsomkostninger – hele vejen til din hoveddør. Det lægger ikke nogen fortjeneste til prisen på vinen, hvilket betyder, at medlemmerne får adgang til kvalitetsvine til usædvanlige priser.

Winefamly en unik online vinforhandler, der tilbyder kvalitetsvine til usædvanlige priser. Virksomhedens fokus på at kilde sine vine direkte fra producerende ejendomme sikrer perfekt proveniens og giver den mulighed for at tilbyde sine medlemmer den bedste pris ved at skære alle mellemmænd ud. Med sit mærkningssystem, der klassificerer vin efter smag og partnerskab med VIVINO hjælper Winefamly sine medlemmer med at vælge vine, de vil elske baseret på deres foretrukne smagsprofil.

Gå til deres side

Vinsnak

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]