grapes
Vinsnak og sidste nyt

Hvad skal du spise til Valpolicella vine?

Hvad skal du spise til Valpolicella vine

Hvad du skal spise til Valpolicella vine

Hvad skal du spise til Valpolicella vine? Der er mange muligheder naturligvis. Men her et par der passer perfekt.
Prøv at parre Amarone og Ripasso madmæssigt med rødvins braisserede short ribs, en solid champignon risotto (brug f.eks. tørrede Carl Johann svampe), pasta med fine italienske slagter pølser i skiver eller med langtidstilberedt lamme-ragù til de lange weekend aftener.

Generelt kan disse vine følge med det meste mad og skære hovedet af en krydret thai ret om nødvendigt. Men vi synes, Amarone og Ripasso har fortjent noget italienerne selv ville spise til. Vi kunne også nævne bøffer som Bistecca Fiorentina, der går med enhver kvalitets rødvin fra Italien med krop og styrke og altid har fortjent den bedste rødvin.

Short ribs: Hvad skal du drikke til Valpolicella? Beef short ribs med dejlige grøntsager

Læs mere om hvad du skal spise til Valpolicella med opskrifter

Rødvins braisserede short ribs

Champignon risotto

Pasta med italienske pølser

Lamme ragout

www.infovalpolicella.it

Se også: Recioto: Sød Vinkunst fra Valpolicella´s kendte Vingårde

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]