Velkommen til vores hyggelige Wine Quiz!

Lad os nu dykke ned i et multiple choice-spørgsmål:
Vi håber, du nyder vores vinquiz. Held og lykke med at vinde præmien! Sørg for at holde dig opdateret om alt, hvad der har med vin at gøre, her på vores hjemmeside.
Vores vinquiz er designet til at teste din viden og give dig chancen for at vinde spændende præmier. Uanset om du er en vinentusiast eller bare nyder et glas nu og da, vil du finde quizzen både sjov og udfordrende. Besøg ofte vores hjemmeside for de seneste nyheder, anmeldelser og tips om vin. Vi opdaterer regelmæssigt med nye artikler og ressourcer, der kan hjælpe dig med at udvide din viden og nydelse af vin.

Vinnyt på Winetalk.dk

Le Rustique Tomme Fumée
Le Rustique Tomme Fumée Le Rustique Tomme Fumée er en type ost, der stammer fra Frankrig. Her er nogle oplysninger om den samt anbefalinger til, hvad den passer godt til. Om den røgede og semi-hårde franske ost Type: Le Rustique

Helstegt kylling meget nemmere bliver det ikke.
Grundopskrift på helstegt kylling i ovn Kylling i ovn er basic food, men også søndagsmad som i klassisk kylling med agurkesalat osv. Ikke et øje tørt. Her er en en no nonsense vejledning i at tilberede en mør og dejlig

Vin og øl til retter med blåskimmel ost
Vin og øl til retter med blåskimmel oste, det spiller. Se dem her: mad og vin til retter med blåskimmel oste med blåskimmel oste fuldender en i forvejen lækre konstellation af f.eks. pasta med blåskimmeloste ( og her lidt mereBlåskimmel

La Dolce vita med Sprød salat og Gorgonzola ost.
Sprød salat og Gorgonzola ost. Er det påske desserten? En populær ret er en frisk, sprød salat, måske Frisée salat med sprøde æbler, valnødder og stykker af mild Gorgonzola ost. Den der hedder Dolce. Frisée salat med sprøde æbler, valnødder

Bresse Bleu er en berømt fransk blåskimmel ost
Bresse Bleu er en berømt fransk blåskimmel ost, der løfter ethvert ostebord Bresse Bleu er en velkendt fransk blåskimmelost, der kommer fra regionen Bourgogne i Frankrig. Denne osteart er elsket af mange på grund af dens unikke smag og cremede

Dit lille påskelam
To forslag til påskelam på bordet Til påske er det traditionelt at spise et lille påskelam i mange kulturer, især i kristne traditioner, hvor det symboliserer Jesu offer som Guds lam. Der er flere teorier om, hvorfor lam er blevet