Vine fra Toscana på auktion

Køb vine fra Toscana, Italiens grønne hjerte, på god auktion priser. Det har en særlig plads i mange vinelskeres hjerter.
Italy Tuscany tasting red wine called Sassicaia in a public tasting

Køb vine fra Toscana på auktion

Køb top vine fra Toscana på auktion, Italiens grønne hjerte, til attraktive auktionspriser. Toscana har en særlig plads i mange vinelskeres hjerter. Med mange ikoniske eksempler fra de klassiske Chianti Classico vine til de storslåede Brunello di Montalcino vine og ej at forglemme de mere innovative og potente Supertoscanere fra Supertoscanere fra Bolgheri, er Toscana et sandt vinparadis for mange.

Stor Toscana temaauktion på ShareWine den 28. september

Temaauktion i september: Det bedste fra Toscana!

Her kommer et tip til dig, der elsker vinene fra Toscana. Dem har ShareWine, Danmarks største markedsplads for vin, nemlig ekstra fokus på her i løbet af september, hvor Toscana er centrum for månedens temaauktion, der afholdes den sidste torsdag hver måned.

Så er du på jagt efter de bedste vine fra Toscana; gode fund, uopdrivelige flasker eller sjældne årgange, kan du med fordel oprette en gratis profil og gå på opdagelse på www.sharewine.com.

Med tusindevis af besøgende fra hele Europa er temaauktionen også en oplagt mulighed for at gå i kælderen og få solgt ud af samlingen.

Du kan nemt og gratis oprette dine vine på auktionen ved at sætte udløbsdatoen til den 28. september.

Hvad sælges der af vine fra Toscana på auktion?

Med mere end 2000 års ekspertise i vinproduktion har Toscana udviklet sig til et storslået vinområde fyldt med spændende stilarter og et hav af fantastiske vingårde.

Her finder man både traditionsrige vine som Chianti og Brunello di Montalcino, samt de mere utraditionelle ”Supertoscanere”, der skiller sig ud med brugen af internationale eller rettere franske druesorter.

Listen over magiske vine fra Toscana er lang og tæller bl.a. vine som Poggio di Sotto, Sassicaia, Solaia, Soldera og Ornellaia. Dem kan du naturligvis få fingre i på temaauktionen, hvor udvalget af eftertragtede vine, der normalvis er svære at gøre gode handler på, er ganske imponerende.

En genvej til sjældne flasker

ShareWine er din genvej til ekstraordinære og sjældne flasker, hvor du fra din mobiltelefon kan byde på mere end 1,500 vinauktioner fra private samlere hver uge. Den 28. september betaler det sig dog at gå på jagt i Toscana kategorien, hvor markedspladsen forventer det hidtil største udbud af vine fra området.

Se de aktuelle vine fra Toscana på auktion

ShareWine profil på Winetalk

ShareWine

Vinsnak
Ratti Barolo Serradenari 2019
Piemonte

Ratti Barolo Serradenari 2019

Ratti Barolo Serradenari 2019 I hjertet af La Morra, ved en imponerende højde på næsten 500 meter over havets overflade, præsenterer Ratti 2019 Barolo Serradenari,

Tanniner i Vin
Lær om vin

Tanniner i Vin

Tanniner i Vin: En Smagsoplevelse, der Beriger Ganen Hvordan påvirker tanniner i vin kvalitet og smag? For vinentusiaster strækker tiltrækningen af en fængslende flaske sig

Vodka
Lær om vin

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails

Vodka Guiden: Historie, Brands, Cocktails Vodka er en alsidig og elsket “brændevin” med en rig historie, en omhyggelig produktionsproces og et mylder af cocktail muligheder.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]