grapes
Vinsnak og sidste nyt

Bedste spanske investeringsvine

vega-sicilia-vintage. Bedste investeringsvine i Spanien

Bedste spanske investeringsvine, navne, årgang, historie, regioner

Når det kommer til de bedste investeringsvine i Spanien, er der flere fremragende muligheder at overveje. Her er nogle af de bedste spanske vine, der kan være interessante for investorer, sammen med lidt information om deres historie, regioner og potentielle årgange:

Vega Sicilia “Único” (Ribera del Duero): Vega Sicilia er et af Spaniens mest berømte og prestigefyldte vinhuse. Deres “Único” er en ikonisk rødvin lavet primært af Tempranillo-druer og har et stort potentiale for aldring. Blandt de årgange, der anses for at være fremragende til investering, kan nævnes 1962, 1994, 2004 og 2010.

Vega Sicilia link

Pingus (Ribera del Duero): Pingus er en kultvin fra Ribera del Duero-regionen og er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og begrænsede produktion. Den er lavet af gamle vinstokke af Tempranillo og har opnået stor popularitet blandt samlere og investorer. Årgange som 1995, 2004, 2010 og 2016 er blevet rost.

Clos Erasmus (Priorat): Clos Erasmus er en førsteklasses rødvin fra Priorat-regionen i Catalonien. Den er lavet af en blanding af Garnacha (Grenache) og Cabernet Sauvignon-druer og har opnået stor anerkendelse for sin dybde og kompleksitet. Investeringsemner kan inkludere årgange som 2004, 2010, 2015 og 2016.

Priorat

Numanthia (Toro): Numanthia er en imponerende rødvin fra Toro-regionen i det nordvestlige Spanien. Den er lavet af Tinta de Toro-druen (en lokal variant af Tempranillo) og er kendt for sin kraft og intensitet. Årgange som 2005, 2010, 2013 og 2016 har modtaget ros.

Toro link

Alvaro Palacios “L’Ermita” (Priorat): L’Ermita er en legendarisk vin fra Priorat-regionen og anses for at være en af ​​Spaniens mest eksklusive og dyrebare vine. Den er primært lavet af Garnacha-druer og har vundet stor anerkendelse for sin ekstreme kvalitet og finesse. Årgange som 1993, 2004, 2010 og 2016 er blevet højt vurderet.

Priorat

Disse vine repræsenterer kun et lille udsnit af de mange fremragende spanske vine, der kan have investeringspotentiale. Når du overvejer investering, er det vigtigt at være opmærksom på, at årgangsvarierer, og at markedet kan ændre sig over tid. Det er afgørende at undersøge markedet nøje og konsultere eksperter inden for vininvestering for at træffe de bedst mulige beslutninger.

Relevante links for Bedste spanske investeringsvine

Priorat

Priorat tæt på himlen

Rioja

Toro

Ribera del Douro

 

Vinsnak
Taleggio italeinsk rødkit ost
Mad og Vin

Taleggio har rødkit talent

Taleggio er en mild, italiensk rødkit ost fra den høje hylde Taleggio er en lækker italiensk ost med en lang historie og en rig smag.

Havsmag
Mad til vin

Havsmag

Havsmag Havsmag er en dansk virksomhed, grundlagt af Jens Helt, der fokuserer på innovation og bæredygtighed ved produktion af tangprodukter. Jens Helt har en baggrund

Historien om det nye nordiske køkken
Mad og Vin

Historien om det nye nordiske køkken

Det nye nordiske køkken har skrevet kulturhistorie. Det nye nordiske køkken, en bemærkelsesværdig kulinarisk bevægelse, har udviklet sig og bredt sig siden midten af 2000’erne.

Vitello Tonnato
Italien

Vitello Tonnato er et ægte italiensk hit

Vitello Tonnato er en klassisk Middelhavs ret roastbeef og tuna sauce. Træd ind i det italienske køkken og forkæl dine smagsløg med udsøgte smagsoplevelser som

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]