grapes
Vinsnak og sidste nyt

Supertoscanere, de bedste rødvine i Toscana

Ornellaia Bolgheri, Toscana. Italien, super toscanere
Ornellaia Bolgheri, Toscana. Italien, super toscanere

Supertoscanere, dem over alle andre

Alle supertoscanere, navne på vinene, hvor ligger de, historie, prisniveau, links til vinene, Kort sagt overblikket

Her er nogle eksempler på kendte Super Tuscan-vine, deres placering, historie, prisniveau og links til yderligere information:

Sassicaia:

Placering: Bolgheri, Toscana, Italien.
Historie: Sassicaia er en af de mest berømte Super Tuscan-vine og nok Italiens dyreste vin pt. Den blev skabt i 1968 af Marquis Mario Incisa della Rocchetta og var en pioner inden for kvalitetsvine i Toscana. Den er primært baseret på Cabernet Sauvignon.
Prisniveau: Højt til meget højt.

Sassicaia, Italiens dyreste vin og tilmed på en fransk drue

Link til producenten: Sassicaia

Ornellaia:

Placering: Bolgheri, Toscana, Italien.
Historie: Ornellaia blev grundlagt i 1981 og er en af de mest anerkendte Super Tuscan-producenter. Vinen er en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.
Prisniveau: Højt til meget højt.

Bolgheri er et Toscana supervin område

Link til producenten: Ornellaia

Tignanello:

Placering: Chianti Classico-området, Toscana, Italien.
Historie: Tignanello blev skabt i 1970 af Antinori-familien og var en af de første vine, der brød med Chianti-reglerne ved at inkludere ikke-traditionelle druesorter som Cabernet Sauvignon i blandingen. Vinen er primært baseret på Sangiovese.
Prisniveau: Højt til meget højt.

Tignanello, den første super Toskaner

Link til producenten: Tignanello

Masseto:

Placering: Bolgheri, Toscana, Italien.
Historie: Masseto er en enkeltmarks Merlot-vin, der produceres af Tenuta dell’Ornellaia. Den første årgang blev udgivet i 1986, og vinen har siden opnået stor anerkendelse for sin kvalitet og eksklusivitet.
Prisniveau: Meget højt.

Masetto, den nye dreng i klassen

Link til producenten: Masseto

Guado al Tasso:

Placering: Bolgheri, Toscana, Italien.
Historie: Guado al Tasso er en ejendom ejet af Antinori-familien og er kendt for at producere kvalitetsvine siden 1990’erne. Vinen er en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc.
Prisniveau: Højt til meget højt.

Historien om Guado al Tasso

Link til producenten: Guado al Tasso

Bemærk, at priser og tilgængelighed kan variere, og det anbefales altid at konsultere lokale vinforhandlere eller online vinbutikker for aktuelle oplysninger. Derudover kan du finde flere oplysninger om Super Tuscan-vine og deres historie på producenternes officielle hjemmesider eller hos anerkendte vinfaglige kilder såsom Wine Spectator, Decanter eller Vinous.

Relevante links for Super toscanere

Læs mere om vinhandlere

Morgan Classic Wines

Supervin

ShareWine

Vinsnak
Hvad er de bedste vine fra Sardinien? Den smuk ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine
Italien

Bedste vine fra Sardinien

Bedste vine fra Sardinien Hvilke er de bedste vine fra Sardinien? Den smukke ø beliggende i Middelhavet, producerer også en række fremragende vine. Selvom det

Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og mangfoldighed af druer og vine.
Sicilien

Bedste vine fra Sicilien

Bedste vine fra Sicilien Hvad er de bedste vine fra Sicilien? Det er en region i Italien, der er kendt for sin lange vintradition og

Italien 2023 Vinhøst
Italien

Italiens vinhøst 2023

Italiens vinhøst 2023 Italiens vinhøst 2023 har stor betydning for Italien’s vinmarker og alle vine derfra, helt som høsten for landmanden, idag en meget præcis

Spanien 2023 vinhøsten betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig ivrigt på høstsæsonen. Det årlige ritual, dybt forankret i historien, viser det rige broderet af Spaniens vindyrkningsarv. I denne artikel vil vi gå dybt ind i de grundlæggende aspekter af Spanien Wine Harvest 2023 og udforske regionerne, druesorterne og teknikkerne, der bidrager til produktionen af ​​nogle af verdens mest berømte vine.
Lær om vin

Vinhøsten i Spanien for 2023

Vinhøsten i Spanien for 2023 Vinhøsten i Spanien betyder meget for landets vinproduktion. Hvert år, når solen stråler over Spaniens vinmarker, forbereder vindyrkerne sig metodisk

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]